Dette er behandlingen kjendisene sverger til
© GettyImages

Dette er behandlingen kjendisene sverger til

Endelig har apparatet kommet til Norge!

Om du har sveipet forbi Instagram-Storien til kjendiser som Kim Kardashian, Anna Kendrick eller David Beckham, har du garantert fått med deg at de tyr til de mest luksuriøse behandlingene på markedet, og deriblant EndyMed som endelig har kommet til Norge.

Kim Kardashian
© @KimKardashian

Hodet på dette apparatet kan rulles rundt i ansiktet og kroppen uten nåler for å øke kollagenproduksjonen, eller med nåler for å forbedre hudtilstanden - og i hudpleiejungelen hvor behandlinger lover det ene og det andre, ble vi nysgjerrige og kontaktet Elite Helse på Aker Brygge som var de første som fikk inn maskinen, for å høre mer om behandlingen som lover raske resultater og varig effekt.

Hvorfor tror du kjendiser velger denne behandlingen?

– Det er ingen hemmelighet at Kim Kardashian alltid velger fra øverste hylle. Og denne behandlingen er så godt likt nettopp på grunn av resultatene den etterlater med en glatt og glødende hud. Med årene så avtar kroppens produksjon av kollagen, og med EndyMed får du jobbet i dybden av huden og stimulert cellene som bremser aldringsprosessen, samt forebygger hudens aldringstegn. Hvem vil ikke ha det? Forteller Isabella Bukurie Krasniqi, hudspesialist og eier av Elite Helse.

Hva er så spesielt med dette apparatet som gjør at det skiller seg fra andre?

– Da Endymed-maskinen kom til Norge var vi de første til å ta det inn på grunn av den unike teknologien, som introduserer en avansert radiofrekvens-teknologi som kalles 3DEEP Radiofrequency (RF). Målrettede radiobølger går direkte til dermis (lærhuden), hvor de forgrener seg for å nå større områder, i stedet for å kun treffe et lite punkt som mange andre apparater. Dette stimulerer til dannelse av nytt kollagen og elastin som betyr at behandlingen både er skånsom og effektiv og gir umiddelbare resultater uten nedetid.

Hvem bør ta en EndyMed-behandling?

– Hodet på dette apparatet kommer både med og uten nåler. Uten nåler virker apparatet oppstrammende og hudforbedrende, typisk for de som ønsker å løfte områder på kroppen eller i ansiktet. Også mot cellulitter er en slik behandling suveren, mens når du bruker nåler jobber du med dypere merker i huden som arr etter akne, solskader og strekkmerker. Så i grunn kan den brukes av alle som ønsker å forbedre hudtilstanden.

Hvilke resultater kan man forvente? Og hvor lang tid tar det før man ser forskjell?

– En hudsyklus varer i cirka seks uker. Det er den tiden det tar for nye celler som dannes å komme til overflaten av huden, hvor de flasser av. Vi regner derfor fire til seks uker før man ser synlige resultater etter behandlingen, og noen trenger flere behandlinger for å oppnå ønsket resultat.

Hva er prisen for en behandling?

– Det koster alt fra 1.900 – 6.000 kroner avhengig av hvilken behandling man trenger.