Dette er definisjonen på luksuriøs hudpleie

Er du også en av de som for alvor har begynt å prioritere egenpleie og egenomsorg? Da bør du lese med videre. En hudpleierutine er en form for egenpleie og kan være et beroligende rituale i en hektisk hverdag. Ekstra spesielt blir ditt rituale dersom produktene du bruker er skapt med en filosofi om at du og huden din kun fortjener det absolutt beste.

Filosofien om at huden fortjener de beste ingrediensene står sterkt hos favorittmerket SENSAI som nylig har lansert to nye renseprodukter i Absolute Silk-serien. Produktene tar hudpleie til et helt nytt nivå, så hudpleie blir en helt spesiell form for egenpleie. Les videre for å lære mer om SENSAIs unike tilnærming til hudpleie og hvorfor SENSAI har blitt Marte Bratbergs favorittmerke.

Hudpleie som en form for egenpleie med SENSAI

SENSAI er utviklet i tråd med japansk filosofi og tenkemåte hvor naturen blir respektert og ivaretatt. SENSAI utvikler alle sine produkter ved bruk av innovasjon og avansert teknologi og har som mål å fremheve enhver kvinners unike skjønnhet.

Filosofien bak SENSAI fascinerte Marte Bratberg, SENSAI sin nye hudpleieambassadør. Nå har hun en hudpleierutine med SENSAI-produkter som har blitt en viktig del av hennes daglige rutine for egenpleie. Marte lever et hektisk liv, og derfor er det spesielt viktig med et fast rituale som skaper ro og egentid - og som ivaretar huden.

Her er hudpleiefavorittene til Marte Bratberg

Koishimaru Silk er en essensiell del av produktene til SENSAI.

En mirakuløs kombinasjon som etterlater huden silkemyk

Visste du at alle produktene til SENSAI inneholder silke? Ja, du leste riktig: silke. Koishimaru Silk er en sjelden type silke fra Japan som tidligere kun var forbeholdt keiserfamilier. Delikat og lett som silken er, ble det oppdaget at silkevevernes hender var like vakre som selve silken. Etter denne oppdagelsen utviklet forskere hos SENSAI hudpleieprodukter som inneholder disse silkemolekylene. Siden da har Koishimaru Silk blitt en essensiell del av produktene til SENSAI, og en viktig grunn til at SENSAI har blitt et elsket merke verden over. Koishimaru Silk fremmer nemlig glød og fukt, forbedrer hudens barrierefunksjon og stimulerer hudens egen hyaluronsyresyntese.

Trinn for trinn til guddommelig hud

SENSAIs hudpleierutial kalles SAHO og er inspirert av den japanske teseremonien, en seremoni som vektlegger å gjennomføre riktige steg, i riktig rekkefølge . Japansk tesermoni og hudpleie har faktisk mer til felles enn man skulle tro: begge bør nemlig gjennomføres i konkrete steg for å oppnå de beste resultatene. Marte har latt seg inspirere av SAHO, og derfor er hennes hudpleierutial basert på forskjellige trinn og metoder for å få en silkemyk og glødende hud. Dette er de trofaste stegene i Marte’s hudpleierutine:

DOBBEL RENS:

STEG 1: Nyheten Absolute Silk Cleansing Milk, en beroligende og pleiende rensemelk som fjerner sminke og talg. Melken masseres inn i huden og fjernes med en bomullspad.

STEG 2: Nyheten Absolute Silk Micro Mousse Wash, en rensende mikrokarbonert mousse som fjerner urenheter i dybden og etterlater huden glatt, glødende og jevn. Dette er et skum som masseres på fuktet hud og skylles av med vann. På morgenen er det kun nødvendig å gjennomføre dette steget.

Begge renseproduktene inneholder en unik kombinasjon av SENSAIs nyeste teknologi og innovative hudpleieingredienser som renser huden, i tillegg til å tilføre huden fukt og pleie.

Se alle hudpleiefavorittene til Marte her

DOBBEL FUKT:

STEG 1: Etter rens starter Marte fuktrutinen ved å påføre Absolute Silk Micro Mousse Treatment for å tilføre fuktighet og gjøre huden mottakelig for hudpleien som følger. Denne unike moussen inneholder små mikrobobler som trekker dypt inn i huden, og som tilfører ny energi og glød til ansiktet.

STEG 2: Deretter påfører hun Absolute Silk Illuminative Cream som er en nærende og fuktighetsgivende anti age krem med glødende partikler Denne kremen er egnet for normal til tørr hud. I tillegg jobber den aktivt med tapet av kollagen, og fungerer dermed perfekt til de som er 30+. Marte bruker denne kremen både morgen og kveld, og unngår derfor å måtte bruke to separate fuktighetskremer. Smart for både hylleplassen og lommeboka.

En silkemyk hyllest til skjønnhet

Prestisjemerket SENSAI har vært på det norske markedet i 40 år og utvikler produkter som tar i bruk tradisjonelle ritualer og teknologi i verdensklasse. I likhet med Marte har mennesker over hele verden inkludert SENSAI som et ritual i egenpleie, en måte å starte og avslutte dagen med ro og velvære.

Nå kan du også ta del i SENSAIs univers og la deg inspirere til egenpleie her