© Hudhelse

Dette er luksusbehandlingen it-jentene elsker

Kathrine Sørland og andre it-girls sverger til dette for å gjøre huden klar for fest!

Dr. Obagi har klinikk i Beverly Hills, og er det én behandling kjendisene setter sin lit til før store eventer så er det en luksuriøse og effektiv ZO-behandling. En red carpet-behandling starter med ZO Stimulator Peel som er en «no downtime peel». Denne peelen inkluderer tre ulike syrer, i kombinasjon med potente konsentrasjoner av aktive ingredienser. Peelen bidrar til å sikre cellefornyelsen og skape en jevnere hudtone. Huden blir den beste versjonen av seg selv uten at du trenger å være redd for at den flasser eller blir irritert. Dessuten gjør behandlingen at huden blir myk og hydrert og fin å legge makeup på.

Videre er en maske viktig for å gi huden fin glød. En luksuriøs Red carpet-maske legges etter peelingen, og den er virkelig prikken over i-en i denne behandlingen. Masken kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart. Hudtonen blir jevnere og masken virker oppstrammende og få huden til å gløde. Masken gir en herlig plumping-effekt, som også virker utjevnende på linjer. På denne måten får du den aller beste behandlingen som gjør huden klar for fest.

Modell, programleder og it-girl, Kathrine Sørland er superfan av ZO-behandlingene.

– Jeg syns alltid at ZO-behandlingene er gode, men den red carpet-behandlingen jeg fikk før jeg skulle jeg på premieren av Les Misérabels var helt fantastisk, utbryter skjønnheten fra Stavanger. Sørland er en travel dame og har ikke alltid tatt seg like god tid til å ta vare på huden sin.

– Tidligere brukte jeg bare såpe og vann, og noen produkter jeg kjøpte på apoteket. Men man blir jo ikke yngre akkurat, og da hudpleieren min tipset om ZO-produkter var det ingen vei tilbake. Jeg har rett og slett investert litt i huden min, det er på en måte litt som trening. Det tar tid og dedikasjon, men så gir det også skikkelig gode resultater, sier Sørland.

Mange glemmer at huden trenger skreddersydde behandlinger og produkter som gir huden det den trenger slik at den kan prestere på best mulig måte. Sørland er opptatt av at huden skal være den aller beste versjonen av seg selv, og hun mener at den investeringen hun har gjort i det siste har gitt fantastiske resultater.

– Altså, huden min har tatt trippel salto av de produktene jeg bruker. Og den red carpet-behandlingen før man skal på fest eller når man ønsker ekstra glød og spenst er det smarteste du kan gjøre. Huden min ble så frisk og glødende at jeg nesten ikke brukte sminke i mange dager etter jeg hadde tatt den. Dessuten av selve behandlingen en nydelig opplevelse. Produktene lukter supergodt, de føles skikkelig behagelige på huden, og ingenting gjør vondt eller oppleves ubehagelig, avslutter Kathrine Sørland.

ZO Skin Health Growth Factor Serum Plus.

© Hudhelse

Kathrines favorittprodukter er blant annet ZO Growth Factor Serum og peelingen ZO Exfoliating Polish.

Etter en slik behandling er det viktig å følge opp med gode produkter hjemme slik at effekten av behandlingen varer ekstra lenge. Et serum som bidrar til å minimere synlige porer er et must i partysesongen. Nyheten Instant Pore Refiner er et oljefritt serum som har en dobbeltvirkende formulering som reduserer blank hud med en øyeblikkelig mattende effekt. Dette serumet er perfekt under makeupen og det gjør at huden holder seg matt og fin hele kvelden.

Et annet serum som også gjør underverker for huden din er ZO Skin Health Growth Factor Serum Plus. Serumet inneholder en kombinasjon av epidermale vekstfaktorer, retinol og aminosyrer som forebygger og bidrar til å jevne ut linjer og rynker, redusere ujevn fargetone og gi en fastere og mer elastisk hud. Serumet gir reduksjon i linjer, forbedret hudkvalitet med mindre porer og jevnere hudtone og bedret spenst og elastisitet.

Zo Exfoliating Polish

© Hudhelse

ZO Instant Pore Refiner

© Hudhelse

For nærmeste ZO-forhandler se www.hudhelse.com