© Instagram/Nina Agdal, Barbara Palvin, Ole Henriksen

Er du den nye modellen til Ole Henriksen?

Hudpleiemerket Ole Henriksen tyr til sosiale medier for å finne tre skandinaviske modeller til ny kampanje.

6. juli 2016 av Kommersiell redaksjon

Danske Ole Henriksen har stor suksess med hudpleielinjen OleHenriksen. Produktene er utviklet med noen av naturens mest effektive botaniske ingredienser, for å gi deg den fantastiske Ole Glow-effekten.

For første gang vil OleHenriksen invitere alle skandinaviske kvinner til å delta i sin Scandinavian Casting Tour. Kunne du tenke deg å bli det norske ansiktet utad for hudpleieserien? Les videre!

© OleHenriksen SkinCare

Slik deltar du:

1) Legg ut et bilde eller en video på din Instagram-profil, med en kort forklaring på hvorfor du vil være ansikt utad for @ole_henriksen. Husk å legge ved taggene #NextOleWonder #oleglow #olehenriksen

2) Delta innen 13. juli (med så mange bidrag du vil!)

3) Du må være minst 18 år gammel.

4) Sørg for at Instagram-innstillingene dine er satt på Public, slik at bidraget ditt er synlig.

5) Ved å bruke disse hashtaggene godtar du at OleHenriksen har rett til å poste bildet/videoen din i sine egne kanaler på sosiale medier.

Basert på Instagram-bidragene vil det plukkes ut finalister fra Oslo, Stockholm og København som inviteres til private castinger. Castingen i Oslo holdes den 3. august.

En vinner fra hver by får en modellkontrakt med OleHenriksen Skincare og blir ansikt utad i den nye kampanjen. Finalistene vil også få møte selveste Ole Henriksen personlig - og få en unik mulighet til å lære hvordan man oppnår Ole Glow™.

Lykke til!

Seneste

Kanskje du også er interessert i...