© Instagram/Nina Agdal, Barbara Palvin, Ole Henriksen

Er du den nye modellen til Ole Henriksen?

Hudpleiemerket Ole Henriksen tyr til sosiale medier for å finne tre skandinaviske modeller til ny kampanje.

Danske Ole Henriksen har stor suksess med hudpleielinjen OleHenriksen. Produktene er utviklet med noen av naturens mest effektive botaniske ingredienser, for å gi deg den fantastiske Ole Glow-effekten.

For første gang vil OleHenriksen invitere alle skandinaviske kvinner til å delta i sin Scandinavian Casting Tour. Kunne du tenke deg å bli det norske ansiktet utad for hudpleieserien? Les videre!

© OleHenriksen SkinCare

Slik deltar du:

1) Legg ut et bilde eller en video på din Instagram-profil, med en kort forklaring på hvorfor du vil være ansikt utad for @ole_henriksen. Husk å legge ved taggene #NextOleWonder #oleglow #olehenriksen

2) Delta innen 13. juli (med så mange bidrag du vil!)

3) Du må være minst 18 år gammel.

4) Sørg for at Instagram-innstillingene dine er satt på Public, slik at bidraget ditt er synlig.

5) Ved å bruke disse hashtaggene godtar du at OleHenriksen har rett til å poste bildet/videoen din i sine egne kanaler på sosiale medier.

Basert på Instagram-bidragene vil det plukkes ut finalister fra Oslo, Stockholm og København som inviteres til private castinger. Castingen i Oslo holdes den 3. august.

En vinner fra hver by får en modellkontrakt med OleHenriksen Skincare og blir ansikt utad i den nye kampanjen. Finalistene vil også få møte selveste Ole Henriksen personlig - og få en unik mulighet til å lære hvordan man oppnår Ole Glow™.

Lykke til!