Få hjelp til trygg fjerning av permanent sminke og tatovering

Har du feilpigmentering eller en tatovering du angrer på?

Microblading, leppetatovering og permanent eyeliner begynner å bli velkjente fenomener. Det kan virke fristende å kaste seg på trenden og slippe å sminke seg hver morgen. Men hva hvis det feiler? Forsvinner fargen og pigmentene av seg selv? Eller burde du få det fjernet ordentlig?

Linda Paradis er grunnlegger og eier av Linda Paradis Group, og i tillegg utdannet dermatolog og hudpleier. Linda Paradis var den første internasjonale lederen som utviklet en trygg metode for fjerning av permanent makeup og tatoveringer som ikke innebar at man måtte trenge gjennom huden og annet vev. Dette skulle være et alternativ til laser og risikable kirurgiske inngrep og ble døpt TattooRemoov88.

TattooRemoov88 har flere fordeler:

  1. Man trenger ikke bedøvelse og huden blir ikke nummen.

  2. Det brukes en egen magnetisk nål kalt Catridge88 som ikke vibrerer eller trenger gjennom huden.

  3. Korte intervaller mellom hver gang: 2-3 uker for kosmetikk/permanent makeup/microblading, 4-5 uker for vanlige tatoveringer.

  4. Veldig effektivt og synlig resultat allerede første gang.

  5. Fjerner alle farger: Beige, rød, blå, hvit. Fjerner alle pigmenter som jernoksid, akryl og syntetiske pigmenter.

  6. TattooRemoov88 har en Ph på 9,5, inneholder ikke høye doser av Alcaine, ingen isoton saltvannsløsning, ingen melkesyre og ingen trikloreddiksyre.

  7. Registrert i EU-portalen CPNP.

  8. Organiske hudprodukter til alle hudtyper.

Har du mislykket permanent makeup eller feilpigmenteringer kan du trygt og enkelt få dette fjernet hos Linda Paradis Group. De holder til i Vanity Beauty Clinic på Frogner i Oslo, og du finner informasjon om timebestilling under bildet.

Ambassadør i Oslo: Kristina Fadejeva

Adrese: Vanity Beauty Clinic

Riddervolds pl.12

0258, Oslo

For booking:

Tlf: 92512995, Kristina Fadejeva

E.post: tattooremoov88@gmail.com

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for Linda Paradis Group.