Få vakker hud som Derrick Salters
© Derrick Salters / Wenn.com

Få plettfri hud uten ansiktskrem

Costume har testet to ulike metoder som gir vakker, jevn og sunn hud - fra innsiden!

Hvis du er en fast Costume-leser, vet du garantert at det finnes en haug av guider til gode ansiktskremer, serum og andre hudprodukter som kan hjelpe deg til å oppnå en jevn og sunn hud - slik de fleste ønsker seg.

Men pleiende produkter er ikke det eneste hjelpemiddelet i jakten på en plettfri hud - du kan også pleie huden innenfra!

Så du denne: Les om ansiktsmasken som tar av på instagram!

Huden er på mange måter kroppens speil, og avslører hvordan det egentlig står til med helsen vår. Mangler du vitaminer og mineraler, kan det blant annet resultere i urenheter, gråskjær i huden, rødhet og rynker som melder en litt for tidlig ankomst. Om du gir kroppen din det den trenger, vil huden din takke deg ved å utstråle sunnhet.

Vi har testet to effektive metoder, som gir deg vakker hud - innenfra og ut.

1. Kosttilskudd

I takt med at kosttilskuddene stiger i popularitet, har det også kommet flere og flere varianter på markedet. En av dem som har spesialisert seg på kosttilskudd for huden er danske Vitaviva.

Går du og drømmer om vakrere hud, kan du nå gå for merkets 3 i 1 Beauty Booster kombinert med Wrinkles Away. Sistnevnte er ikke bare for rynker, men kan fint brukes av alle: Den inneholder nemlig naturlig kollagen og A-vitamin, som begge er med på å booste hudens tilstand og opprettholde spenstighet og fuktbalanse.

2. Beauty blend

Det er selvsagt viktig å spise variert med tanke på å fylle alle kroppens behov, men om du gjerne ønsker en effektiv snarvei hva angår skjønnhetsfremmende ingredienser, bør du vurdere å prøve en beauty blend.

Et godt forslag er Alchemys Beauty Elixir, som er nøye satt sammen av superbærene goji, acai og Camu Camu, som alle er rike på antioksidanter og C-vitaminer. Utover dette inneholder miksen både hvetegress, baobab og erteprotein, som beskytter kroppen og får hud, hår og negler tilbake i balanse.

Her er 6 tips til lekre sommerben!