Får huden din nok fuktighet?

Slik unngår du at huden din tørker ut i varmen.

Det er lett å glemme gode hudpleierutiner blant strandbesøk og sene sommerkvelder. Solbrun hud trenger kanskje ikke så mye pudder, men er avhengig av nok fuktighet. Slik gir du huden din en skikkelig fuktighetsboost denne sommeren.

1. Rens huden godt

Man bør rense huden to ganger om dagen, om kvelden for å fjerne makeup og om morgenen for å fjerne avfallsstoffer som huden skiller ut i løpet av natten. Et godt renseprodukt kan og være med på å gi huden ekstra fuktighet. Invester i en rens som passer din hudtype, og som er rask og enkel å bruke i hverdagen. Velg gjerne en rens som trekker inn i huden, som for eksempel Micellar rensevann eller rensemelk fra Nuxe.

Har du litt tid til overs, kan det være godt for huden med en skrubb en gang i uken for å fjerne døde hudceller og gi huden litt ekstra glød. Med en god skrubb vil en få mye bedre effekt av produktene man påfører etterpå. Frisk hud holder og lenger på fargen!

2. Invester i et serum

Mye sol og tørr luft fra aircondition kan gjøre huden ekstra ømfintlig. Ved å bruke et serum gjerne både morgen og kveld gjenfukter du huden i dypere lag og beskytter huden gjennom dagen. Nuxe Crème Fraîche Serum sikrer 48 timer fuktighet og gir en myk og strålende hud. Med en unik kombinasjon av botanisk melk og hyaluronsyre gir serumet en lindrende effekt samtidig som det beskytter huden mot forurensing. Hyaluronsyre binder fuktigheten godt i huden som gir en god base for makeup.

3. Beskytt huden med riktig krem

Et serum inneholder ikke like mye av de nærende ingrediensene, så det er derfor viktig å bruke en fuktighetskrem i tillegg. Velg en krem som beskytter huden din samtidig som den pleier. Nuxe Crème Fraîche er en fuktighetsserie for alle hudtyper som sikrer fuktighet i 48 timer. Unike og naturlige ingredienser som rød alge, grønn te, mandel, kokosnøtt og akasie beskytter huden, og gjør at fire ganger færre forurensende partikler fester seg til huden. Noe som kommer godt med etter en dag på farten i byen eller flere timer på stranda.

Serien Nuxe Crème Fraîche har fuktighetskremer til normal, tørrog kombinerthud.

4. 10 minutter hjemmespa

Ble det litt mye sol? Du trenger ikke dra på spa for å gi huden din en makeover. Alt du trenger er 10 minutter i løpet av uken til å ta en fuktighetsgivende ansiktsmaske. Masken kan og brukes som en nattmaske.

Crème Fraîche SOS masken fra Nuxe gjør underverker for huden. Med botanisk melk og hyaluronsyre reduserer den ubehag øyeblikkelig og huden fremstår mer glødende og frisk. En must have både for vintertørr hud og ikke minst etter mye eksponering av sol.

5. Bruk høy faktor

Velg en egen solkrem med høy faktor for ansiktet. Solkremserien fra Nuxe hindrer dehydrering og overoppheting i huden, samtidig som den beskytter mot fotoaldring. I tillegg til å beskytte mot UVA og UVB-stråling inneholder Nuxe sine solkremer for ansiktet carob pulver. En magisk ingrediens som stimulerer melaninproduksjonen, som gjør at du blir raskere brun. Kremene gir en matt finish, og blender godt sammen med ansiktsproduktene fra Crème Fraîche-serien fra Nuxe.

Nuxe Créme Fraiche er en komplett fuktighetsserie for alle aldre og hudtyper. Du finner produktene hos Apotek 1.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for Nuxe.