Gi huden den beskyttelsen den fortjener

De fleste er klar over viktigheten av solbeskyttelse hele året, uansett vær og sesong. Men med de sterkere solstrålene og det faktum at vi tilbringer mer tid ute – noe som betyr mer soleksponering – bør du friske opp hudbeskyttelsen din for å sikre deg at du bruker de beste produktene i markedet, og gir huden din den beskyttelsen den fortjener. Les videre for å lære mer om hvordan du kan sikre deg at huden din alltid er beskyttet.

Visste du at huden er det største organet i menneskekroppen, og at huden spiller en viktig rolle i å beskytte våre indre organer mot ytre trusler? Dette betyr imidlertid også at huden vår hele tiden utsettes for ulike miljøfaktorer som UV-stråling, forurensninger og tøffe værforhold som kan forårsake skade på huden.

Solbeskyttelse: din beste venn

Mens mange av oss er opptatt av å forhindre huden vår fra å bli brent, går solens skadelige effekt langt utover rødhet og den ubehagelige følelsen man får ved solbrenthet. UV-eksponering kan ikke bare føre til hudkreft, men også forårsake DNA-skade på cellenivå som bidrar til synlige aldringstegn. Slapp hud og rynker kan være tegn på UV-skader på huden og er et resultat av nedbrutte kollagen- og elastinvev, ujevn pigmentering og ujevn tekstur. Den enkleste måten å avverge både solskader og solrelaterte aldringstegn er å påføre solkrem hver morgen, og å huske å påføre solkrem flere ganger i løpet av dagen.

Ta solbeskyttelsen til et nytt nivå

Vi har etablert at solbeskyttelse er alfa-og-omega, men hvordan skal man navigere i produktjungelen? Markedet florerer av merker som lover gull og grønne skoger, og som forbruker kan det virke overveldende å vite hvilke produkter som gjør det de lover.

Heldigvis finnes det et merke som tar viktigheten av hudbeskyttelse seriøst. HELIOCARE er et av Europas ledende solbeskyttelsesmerker, utviklet av eksperter i dermatologi. Alle produktene fra HELIOCARE beskytter huden mot skadelig UVA- og UVB-stråling og produktenes og teknologienes effekt er godt dokumentert. HELIOCARE vet også at vi alle har våre unike behov og individuelle hudproblematikk. Produktene finnes derfor i mange forskjellige sammensetninger så du kan finne produkter tilpasset deg og ditt behov. Produktutvalget dekker også forskjellige aldersgrupper, og det finnes produkter for både ansiktet og kroppen. Heliocare 360° Gel Oil Free SPF 50 er en oljefri gele, og en av HELIOCAREs bestselgere. Dette produktet er perfekt for kombinasjonshud, og hud med akneproblematikk. I tillegg er produktet skapt for ekstra effektiv påføring, så du kan sørge for at hele kroppen er solbeskyttet - alltid.

Innovasjon som beskyttelse

HELIOCARE bygger på innovasjon og teknologi, og har skapt en unik teknologi hvor solpleie møter hudpleie, nemlig Fernblock®. Fernblock® er den aktive basisingrediensen i HELIOCARE produkter. Det er et unikt planteekstrakt i bregnefamilien fra Sentral- og Sør-Amerika som har vist seg å ha beskyttende og reparerende effekt.

Ekstraktet, som er rikt på blant annet ferulinsyre (ferulic acid), nøytraliserer frie radikaler og hjelper til med å reparere skader forårsaket av UV-stråler. Ingrediensen motvirker de negative effektene av solstråling, som aldringstegn, pigmentflekker, celleskader og overfølsomhet. Heliocare 360° A-R Emulsion SPF 50 er et nytt produkt på markedet som er spesielt utviklet for følsom hud som er tilbøyelig til rødming, og som selvfølgelig inneholder Fernblock®-teknologien. Kremen har en unik sammensetning av parfymefrie ingredienser og gir fullverdig beskyttelse mot skadevirkningene av UVA- og UVB-stråling, synlig lys (HEV) og infrarød stråling (IR). HELIOCARE har med dette produktet skapt en unik sammensetning som, i tillegg til å beskytte mot solen, også bidrar til å reparere solskader og bekjempe aldringstegn.

En unik sammensetning som forebygger

Er du ute etter et produkt som bidrar til å jevne ut hudtonen og forebygge pigmentflekker, er Heliocare 360° Pigment Solution Fluid SPF 50 produktet for deg. Denne kremen er lettapsorberende, og dens unike sammensetning består av Heliocares egne, patenterte antioksidant Fernblock, som sammen med flere andre effektive antioksidanter effektivt demper eksisterende pigmentflekker og forebygger nye. Også her har HELIOCARE transformert solpleie til hudpleie, da sammensetningen i kremen også bidrar til å reparere solskader og dermed bekjempe aldringstegn.

Finn din personlige hellige gral

Den beste solbeskyttelsen er den du bruker regelmessig, og derfor er det viktig at du finner produkter du elsker. Start med kvalitetsprodukter som inneholder ingredienser som passer til din hud, dine preferanser og din livsstil. På denne måten vil du ha de riktige produktene tilgjengelige, uansett hvor livet tar deg.

Les mer om HELIOCAREs innovative hudpleie her.