© Sensai

Gi huden en boost etter ferien

Produktene som gir deg silkemyk hud og gjør at du bevarer gløden utover høsten.

Det er ikke kun muskler og hjernen som trenger nye rutiner etter en lang sommerferie. Selv ung og frisk hud trenger også litt ekstra oppmerksomhet etter ferien, og hva er vel da bedre enn å gi huden en skikkelig boost?

SENSAI sin nye serie ABSOLUTE SILK består av tre luksuriøse produkter. En komplett hudpleierutine som gir huden rikelig med fukt og et silkemykt og glødende resultat.

© Sensai

Første steg i ny rutine

Rens, rens rens! Urenheter og skitt tetter igjen porene og hindrer huden å puste. Det er derfor viktig å rense huden godt før du påfører andre hudprodukter. SENSAI SILKY PURIFYING fjerner sminke og talg fra huden, rengjør i dybden og fjerner døde hudceller og smuss.

Glød som varer

Andre steg i din hudrutine er et serum eller en mousse som gir huden næring. ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT er en anti-age mousse med mikrokarbonerte bobler og Koishimaru Silk Royal - en unik formel som trekker lett inn gjennom porene og gir huden glød samtidig som den jevner ut linjer. Er det et produkt du skal investere i, så er det dette. SENSAI ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT sparer nemlig ikke på de gode ingrediensene.

Gi huden nok fuktighet

Avslutt hudpleierutinen med den ultimate Koishimaru Silk-opplevelsen med en hudkrem som skjemmer bort huden med fuktighet og gir huden en naturlig glød.

SENSAI har utviklet to kremer; ABSOLUTE SILK CREAM er en rik krem som gir huden mye fukt og er tilpasset normal til tørr hud. ABSOLUTE SILK FLUID er en oppfriskende krem for oljet og kombinert hud.

Dobbel effekt

Ønsker du å virkelig skjemme bort huden din, så bør du teste Skincare Saho, et hudpleierituale inspirert av Saho-etiketten for japansk te-seremoni. Med Saho oppnår du en feilfri og silkemyk hud ved hjelp av dobbel rens, dobbel fukt og dobbel påføring. Tre enkle steg, med dobbel påføring.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Derma Beauty.