tørrsjampo Balmain
© Foto: Jane Rugland og Anna Stokland. Produktfoto: Produsentene

Sonias Univers: – Min tørrsjampofavoritt akkurat nå

Costumes skjønnhetsansvarlige Sonia Uppal deler sine nyeste favoritter!

Plei deg: – Er det ett produkt jeg ikke får nok av, så er det kroppsoljer. For øyeblikket er oljen fra det veganske parfymemerket Le Couvent des Minimes en favoritt. Det som fascinerer meg med oljen er at den består av amarantblomster, kjent for sin vitale egenskap å aldri visne og beholde sin vakre, vinrøde farge. Litt sånn jeg ønsker huden min skal være – at den aldri tørker ut, og forblir gyllen og glødende.

Botanical Oleum Remarkable Body Oil, Le Couvent, 395 kr.

Multiprodukt: – Du har garantert hørt at en highligther gjør underverker, men den virkelige magien har du ikke sett før du har prøvd bestselgerproduktet Magic Luminizer fra RMS Beauty. Kultmerket baserer seg på økologiske ingredienser med pleiende egenskaper som blant annet kokosolje. Den myke kremkonsistensen smelter i kontakt med huden, og kan brukes til ulike formål. Klapp litt produkt over kinnbena og øyenlokket for en hightlighter-effekt, under brynsbenet for et løft, og på leppene for glans.

Champagne Rose Luminizer, RMS Beauty hos Gimle Parfymeri, 360 kr.

Etterlengtet glød: – Ansiktsmassasje med en naturlig rosenkvartsstein kalt Gua Sha, er en eldgammel skjønnhetsteknikk som i alle år har blitt brukt i Kina. Den rosa steinen skal øke blodsirkulasjonen, redusere spenninger og hevelser, og bidra til et løft. Denne har blitt en fast inventar i hudpleierutinen min, og jeg bruker den 2-3 ganger i uken sammen med et pleiende serum.

Face Glow Gua Sha fra Pureyou.no, 349 kr.

Tryllestav: – Det er tid for fest, og en sexy frisyre hører de ville nattetimene til. Krølltangen fra Ghd er enkel å bruke, og når jeg ønsker de ujevne, tilfeldige krøllene, tvinner jeg store partier rundt staven. Når jeg derimot vil ha mer definerte krøller, går jeg for mindre partier. Gre alltid gjennom håret og påfør en glansgivende hårspray – spesielt i tuppene for å skape et mer glamorøst uttrykk.

Curve Creative Curl Wand, ghd, 1.749 kr.

Blank manke: – Er du som meg som alltid bommer når det står mellom hårvask eller å redde frisyren med tørrsjampo? Etter at jeg ble introdusert for Dry Shampoo fra Balmain, spiller det ikke lenger noen rolle. Det har aldri vært en dårlig hårdag etter at jeg begynte å bruke denne, i tillegg etterlater sprayen en sunn glans fordi i den inneholder arganolje som virker reparerende på håret. Et triks er å spraye litt i før jeg legger meg – og vips, så står jeg opp med volum som etter en skikkelig blow dry.

Dry Shampoo, Balmain, 320 kr.