Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Bulls & Hudhelse

Grå og sliten hud? Her er løsningen

Sliten hud etter ferien? Her er redningen.

Det er en kjent sak at huden vår preges av vær og klima. Pigment­flekker og solskader synes bedre når huden er blek, og effektive produkter som korrigerer dette er i fokus som aldri før.

Den fineste huden er naturlig, sunn og trenger ikke sminke for å gløde. Dr. Obagi er en av verdens mest anerkjente dermatologer og mannen bak selveste ZO Skin Health. Dr. Obagi har klinikk i Beverly Hills hvor han har jobbet tett med Dr. Rachael Eckel og behandlet kjendiser som blant annet Sandra Bullock og Sofia Vergara. Her er Dr. Rachaels beste tips, som gjør pigmentflekkene til en saga blott.

Myk hud, ja takk

Hjemmerutinen din bør inneholde rens og peeling eller skrubb, som fjerner døde hudceller fra hudoverflaten. Eksfoliering gjør ikke bare huden myk og glatt, men stimulerer også huden og bidrar til en jevnere hudtone. I tillegg vil eksfoliering gjøre det lettere for aktive ingredienser å absorberes i huden.

Solen øker produksjon av talg som videre kan trigge akne, rosacea og gi inflammasjon som igjen ofte forårsaker ujevn pigmentering. Derfor er det viktig å få kontroll på talget. Dr. Eckel anbefaler ofte ZO Complexion Renewal Pads som inneholder 2% salisylsyre.

ZO Complexion Renewal pads reduserer talg og tilstoppede porer samtidig som den gir en mattende effekt.

Riktige produkter til din hud

Du bør også bruke dyptvirkende, aktive produkter som forebygger og behandler pigmentflekker. Etter renserutiner er det lurt å bruke en krem som bygger opp hudbarrieren. Er hudbarrieren svak, vil man miste fuktighet, og skadelige stoffer kan trekke inn i hudoverflaten og gjøre stor skade. Dette fører ofte til det mange beskriver som en sensitiv hud.

Produkter som inneholder antioksidanter som beskytter, ceramider som bygger opp barrieren og DNA reparer­ende enzymer, er absolutt å anbefale forteller Dr. Rachael Eckel. Hennes personlige favoritt er ZO Daily Power Defense som leverer en hel bukett antioksidanter som beskytter og gjør underverker for sliten hud.

ZO Daily Power Defense er spesielt utviklet for å beskytte, reparere og styrke huden. En klar favoritt.

Retinol – en sikker vinner

Retinol, i riktig leveringssystem, gir svært god effekt på solskader. Dessuten har retinol en svært god effekt på fine linjer og rynker, og som en bonus får de fleste en fantastisk glød. Med retinol i hudpleien din slår du med andre ord flere fluer i en smekk.

Et produkt Dr. Eckel ofte anbefaler pasienter med solskadet hud er ZO Retinol Skin Brightener. Den finnes med tre ulike styrker retinol og er utviklet for å skape en sunn hud med en jevnere hudtone. Den jobber for å reparere tidligere skade i huden, samtidig som den kan bidra til å minimere fremtidig skade. De fleste opplever å få en sunnere, jevnere og fastere hud med en god porsjon glød.

ZO Retinol Skin Brightener gir huden mer glød, fasthet og en jevnere farge. Et supert hjelpemiddel for en sliten hud.

Visste du at:

Retinol kan bidra til en sunnere hud med mindre kviser og urenheter og en jevnere hudfarge med mer glød.

Retinol kan vekke cellene som har en tendens til å sovne etter hvert som vi eldes.

Retinol må være i riktig konsentrasjon, form og i et tilpasset leveringssystem for at det skal kunne ha ønsket effekt. Retinol i seg selv har lett for å oksidere. Derfor må det innkapsles i et leverings­system som beskytter samtidig som det sørger for at retinolet blir levert på riktig nivå i huden, til rett tid.

Trenden fra USA er å bruke retinol ikke bare i ansiktet, men også på kroppen. Derfor har ZO Skin Health utviklet protokoller også for behandling av kropp.

Les mer på Hudhelse.com

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for ZO Skin Health.

Mer om Hudpleie? Motta Costumes nyhetsbrev