© @intothegloss/@leyglow

Har du hørt om Shelfie?

Den nye beauty-trenden du ikke kommer unna på Instagram!

Et baderomsskap. Hvor interessant kan det egentlig være? Greia er at det tydeligvis er veldig interessant, og er noe av det som opptar beauty-junkies over hele verden om dagen. Å ta bilde av baderomshyllen med oppstilte produkter er blitt den nye selfien, og vi er egentlig ganske fasinert selv. Produktene kommer godt frem, man får et dykk inn i en verden full av produkter og man kan få inspirasjon og lærdom av hvilke hudpleierutiner som opptar folk.

Taggen #Shelfie har langt over 1 million bilder på Instagram. Ikke bare av hudpleieprodukter, me hyller er utvilsomt i vinden. Alt fra matvarer og bøker - til sminkeprodukter blir fotografert. Vi har likevel valgt å fordype oss i beauty-produkter denne gang, og har funnet en rekke sminkebloggere vi inspireres av.

Hudpleie har det siste året tatt bransjen med storm, og for øyeblikket er alle øyne rettet mot en fin og naturlig hud. Konturering ala Kim Kardashian har sakte med sikkert forduftet, og en naturlig glød er på vei inn. Skal man ha en fin hud, er det riktig hudpleie som gjelder - men med et hav av muligheter, og særlig i dagens bransje, er det vanskelig å finne ut hva som passer ens hud aller best. Kanskje kan en Shelfie hjelpe deg litt på veien?

Liker du orden i tillegg er dette rene julaften. Vi i redaksjonen har blitt mer obs på å ha det fint i baderomshyllen etter vi fikk øyne opp for Shelfies. Hvor digg er det ikke å kunne åpne skapet på badet når det ser ut som en butikk med oppstilte produkter?