© Getty Images

Har du hørt om Skip Care?

Skip care er navnet på en ny trend som skal gi deg perfekt hud og sminke, samtidig som du skal få mye mer tid til overs.

Derfor skal man tenke multiprodukter og multitasking - og ta en god opprydning i skjønnhetsproduktene dine for en enklere rutine. Under har vi samlet de beste multiproduktene innenfor hudpleie, sminke, kropp og hår.

Ansikt

Rens

Hudpleie om kvelden kan fort bli en tidkrevende affære dersom den vannfaste maskaraen skal gnis av med ett produkt, og solkremen med et annet – og hele ansiktet må vaskes med et tredje skummende rensemiddel. Med Diors Oil To Milk får du flere funksjoner i én, da det først føles som en olje som forsiktig fjerner sminke og rester fra olje og solkrem. Noen dråper vann gjør oljen om til en lett rensemelk, som deretter rengjør hele ansiktet for smuss og bakterier.

Rens Gentle Cleansing Oil To Milk, Dior, 340 kr.

Toner

Med skip care er den enkle, klassiske tretrinnsmodellen med rens, toner og fuktighet igjen populær. En god toner er derfor et must. Velg en multifunksjonell variant som The Toner fra Kjær Weis. Med denne tilfører du fuktighet mens du lukker porene. Spray den over ansiktet, og nyt den beroligende effekten fra blant annet lavendel.

Toner The Toner, Kjær Weis, 779 kr.

Fukt

Kiehl’s’ siste lansering er helt perfekt hvis du vil ha alt i ett produkt. Den geléaktige kremen føles lett på huden, og gir intens pleie med serumkonsentratet av nærende ringblomst og fuktighet som en pleiende krem. Calendula Water Cream kan brukes på alle hudtyper, og påføres både morgen og kveld.

Fukt Calendula Water Cream, Kiehl’s, 385 kr.

Psst.. Kjenner du til steinen som skal gjøre huden din penere?

Øyne og lepper

Husk å ta vare på den tynne huden rundt øynene og på leppene. Disse områdene vil dra nytte av en litt fetere krem som Glossiers smarte Bubblewrap. Bubblewrap fungerer også som en god primer, noe som gjør at både concealer og leppestift legger seg mye penere.

Øyne og lepper Bubblewrap, Glossier, 290 kr.

Makeup

Base

Den koreanske skjønnhetsindustrien er verdensmester innen flerbruksprodukter, og merket 3ina er intet unntak. Foundationen med navnet The 3 in 1 foundation har tre funksjoner: primer, foundation og highlighter – slik at du enkelt får det beste resultatet uten å måtte dra frem hele sminkeskuffen.

Base The 3 in 1 foundation, 3ina, 217 kr.

Glød

Hvis du savner litt glød, gir Tromborgs Baked Minerals huden en vakker, gyllen nyanse. Bruk den på kinnbenene som en highlighter. Øynene vil også få ekstra fin skimmer med den metalliske fargen på.

Glød Baked Mineral i fargen golden, Tromborg, 560 kr.

Concealer

Mange glemmer å beskytte den utsatte huden rundt øynene mot solstrålene, noe som kan forårsake pigmentering og tynnere hud. Det kan også forsterke de mørkere ringene ytterligere. Macs klassiske concealer gir deg både solfaktor 35 og god dekkevne, som skjuler trette øyne, urenheter og rødhet ved neseborene.

Concealer Studio Finish SPF 35 Concealer i fargen nc15, MAC, 190 kr.

Farge

Du kan enkelt få rødmende kinn og søte lepper med en multibalm som er lett å påføre, og som tar minimalt med plass i toalettvesken.

Farge Multibalm i fargen soft strawberry, Pixi by Petra, 179 kr.

Kropp og hår

Multikrem ...

... får du med multisalven fra Lixirskin, som mykner opp tørrheter på armer, albuer og lepper. Kremen kan med andre ord brukes til alt – også i ansiktet og til slitte hårtupper.

Multikrem Universal Emulsion, Lixirskin, 331 kr.

Hårvask

Hvis du bruker lang tid i dusjen når du vasker håret med både sjampo og balsam, kan du kombinere de to trinnene med dette revolusjonerende produktet. New Wash er en kombinasjon av sjampo og balsam, og skal etterlate håret både mykt og rent, da det er fritt for uttørrende ingredienser og rik på essensielle oljer. Fordel produktet gjennom håret, la det virke i fem minutter mens resten av kroppen vaskes, og skyll deretter. Resultatet? Et hår som er skinnende rent og lett å gre.

Hårvask New Wash, Hairstory, 480 kr.

Har du tynt hår? Da må du unngå disse tabbene

Olje

Fuktighet, highlighter og hårolje. Alt det kan du få i ett produkt hvis du går for en skimmerolje. Det perfekte produktet for både en gyllen og solbrun hud, og som en glitrende løsning for en vinterblek kropp. Oljen fremhever også kragebenene og samler mankens slitte tupper. Gjør dem blankere ved å fordele noen dråper i hårets lengder.

Olje Light Gold Shimmering Oil, Antonio Axu, 289 kr.