Heaven Scent - Oslos lukseriøse parfymeri

Heaven Scent - Oslos luksuriøse parfymeri

Heaven Scent på Egertorget i Oslo er den eneste av sitt slag i Norge. I dette konseptparfymeriet kan du finne unike produkter som ikke selges noen andre steder.

Parfymeriet Heaven Scent har eksistert i åtte år, men har nå flyttet til nye lokaler på Egertorget i Oslo. Dette er et mer eksklusivt parfymeri, som selger håndplukkede produkter du ikke får tak i andre steder.

Unike produkter

I butikken til Heaven Scent vil du ikke finne de samme produktene som du finner hos de største parfymeriene. Produktene de har i butikken er nøye plukket ut og testet av de som jobber der.

– De produktene som står i hyllene hos oss er her fordi vi selv syns at merkene og produktene er bra, så vi har et veldig bevisst forhold til hva vi selger. Det er også litt av grunnen til at vi åpnet, for vi hadde veldig lyst å få de produktene vi selger til Norge, sier Christianne Mediaa Aamodt, som er en av eierne i Heaven Scent.

Mange av produktene som selges på Heaven Scent har tidligere bare vært mulig å kjøpe i utlandet. De fører merker som Balmain, Diptyque, Frederic Malle og Byredo.

– Blant annet Frederic Malle er et av de veldig eksklusive merkene, og har veldig god kvalitet. Serge Lutens er også populært, og de lanserte en ny pafrymelinje i høst som er veldig eksklusiv. Disse parfymeekstraktene koster rundt 4.000 kr, så noe er dyrere enn andre ting, men det handler veldig mye om innhold, konsentrasjon og kvalitet, forteller Aamodt.

I tillegg til lukseriøse utenlandske merker, har de også tatt inn et helt nytt norsk merke som heter Malbrum. Det er utviklet av norske Bjørn Kristian Hillberg i samarbeid med en veldig flink frans niese. Det er sjeldent å se norske parfymemerker, så de tre parfymene som har kommet fra Malbrum er et spennende innskudd i parfymeriet.

Lite, men eksklusivt

Det er bare i Oslo Heaven Scent befinner seg, og det er ingen planer om utvidelse enda.

– Vi får veldig mange spørsmål angående å åpne flere steder, men vi har ikke noe utad mål om det. Vi vokser organisk, og ønsker å fortsette med det. Vi er mer interessert i å ha den servicen og kvaliteten vi har, og kunne tilby det vi gjør, og da er det ikke nødvendigvis det at vi har et mål om å bli størst, sier Aamodt.

Men det er fortsatt ingenting å frykte for de som ikke bor i Oslo og ikke har tilgang til butikken, for Heaven Scent har også nettbutikk.Her kan man bestille akkurat de samme varene som de har i butikken, og få det sendt rett hjem i postkassen.

– Vi har hatt mange kunder som har bestilt varene som vi har i vår nettbutikk fra utlandet, og betalt store summer for å få det sendt. Det er derfor veldig positivt at vi også har utviklet en nettbutikk, så flere kan få tilgang på produktene, sier hun.

Vær nysgjerrig

Aamodts beste tips til kundene er å være nysgjerrig, og bevege seg utenfor de produktene alle andre bruker. Man må prøve å finne de produktene som passer best til seg selv.

-De kundene som kommer innom oss får en litt annen handleopplevelse. Hvis man er nysgjerrig på noe nytt, parfymer som lukter litt annerledes eller sminkemerker man ikke har hørt om, så har vi testet alle produktene selv, og kan hjelpe kunden på best mulig måte. Vi føler at vi kan tilby noe andre parfymerier ikke kan tilby, på grunn av vårt spesielle sortiment.