Helt ren uten såpe

Opplev følelsen av velduftende, myk hud.

Hvis du kjenner det risper litt i huden og at den er litt stram på denne tiden av året, kan det hende du skal tenke over hva du vasker deg med. En myk hud er en glad hud og Avène Trixera er en serie med såpefrie produkter som er ekstra snille med huden din. De aller fleste hudproblemer starter nemlig med vann.

Skummende opplevelse

Egentlig er vi alt for opptatt av å være rene. Vi vasker oss til hudproblemer. Derfor er det smart å bli kjent med Avène Trixera Nutri-fluid Cleanser, en mild rengjøring av huden – fullstendig fri for såpe.

Du påfører den flytende vasken på fuktet hud. Da omdannes den raskt til skum som du jobber inn i huden. Skyll av med vann. Det fine med Avène Trixera Nutri-fluid Cleanser er at den ikke svir i øynene. Det setter både små og store pris på.

En god skrubb

I tillegg bør du prøve en skikkelig skrubb av huden. Avène Bodyscrub fjerner døde hudceller med biologisk nedbrytbare mikroperler av cellulose og jojobavoks. Du påfører bare kremen og masserer med sirkulære bevegelser på huden. Dermed skrubbes huden på en skånsom måte. Selv sensitiv hud har godt av dette en til to ganger i uken. Ritualet gjør at fuktighetslotion trenger lettere inn i huden. I tillegg trenger du mindre krem. Smart ikke sant?

Det er også en god idé å skrubbe kroppen dersom du har lyst på litt ekstra farge i form av selvbruning. Du får en mye jevnere farge dersom du bruker litt tid på fjerne et lite hudlag først. Skrubben inneholder en mild parfyme.

Tre minutters-regelen

Vær forsiktig når du tørker huden etter dusj eller bad. Klapp deg tørr og være nøye med å smøre huden etterpå. Da unngår du en irritert hud.

Smør gjerne inn huden innen tre minutter etter at du er ute av dusjen. Da vil du lukke fuktigheten inne i huden.

I Avène Trixera serien kombineres lette emulgatorer med nærende lipider, og med riktig mengde næring er de fortsatt svært lette i konsistensen. De virker ikke fete og man kan raskt ta på seg klærne, uten å bli klissete etter påføring. I tilegg er emallasjen svært hygienisk og lett å bruke med praktisk pumpeflaske.

Avène Trixera Nutri-fluid Lotion er en lett fuktighetskrem som styrker hudbarrieren og gjenoppretter fuktighetsbalansen med plantebaserte ingredienser og Avènes eget termalske kildevann som virker beroligende og beskytter mot irritasjoner.

Du kan bruke fuktighetslotionen over hele kroppen og du vil oppleve at den trekker raskt inn i huden og virker pleiende og nærende, noe som også er behagelig for en tørr irritert hud.

Dessuten lukter den mildt og deilig. Lett som en lotion – nærende som en krem!

Mer næring

Hvilken konsistens du liker å smøre på huden er helt personlig og varierer fra person til person. Kanskje ønsker du en rikere krem rett og slett fordi det føles godt for deg?

Da bør du oppleve Avène Trixera Nutri-fluid Balm som er en ekstra nærende body lotion for for deg som har svært tørr og sensitiv hud. Naturlige ingredienser er med på å styrke hudbarrieren slik at huden din hjelpes i balanse.

Den rike kremen kan brukes over hele kroppen en til to ganger om dagen eller etter at du har dusjet. Den trekker raskt inn i huden.

Balmen er også helt uten parfyme, noe som er fint for deg som vil unngå eller som ikke tåler alle duft ingredienser.

Flere tips til hvordan du bruker Avène får du på nærmeste apotek.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Avène.