Hemmeligheten bak plettfri hud: Disse produktene sverger skjønnhets-bloggerne til

Influenserne Gine Margrethe Qvale (30) og Emilie Tømmerberg (31) har testet det meste som finnes av hudpleieprodukter på markedet. Som eksperter på skjønnhet vet de hva som funker!

Blogger Gine Margrethe Qvale har et tett samarbeid med den norske hudpleieserien EIR Scandinavia.

Noen av fordelene Gine har sett på huden etter at hun begynte å bruke EIR, er at den oppleves mye mer fuktet.

– Huden min er uten tvil mer hydrert, og for meg er produktene fra EIR de beste på markedet til hud som trenger fuktighet. Får huden nok fukt ser den mye friskere ut, forklarer hun.

Produktene er fullspekket med naturlige ingredienser. Uttrekk fra blåbær, nyperose, havre og multer jobber sammen for best mulig effekt på huden.

Nå får du 15 prosent rabatt på alle produktene fra EIR. Bruk koden «eirfinhud15» når du handler i nettbutikken.

– Jeg fikk mer balansert hud

En av Norges mest populære skjønnhetsbloggere, Emilie Tømmerberg, er også veldig fornøyd med resultatene produktene fra EIR har gitt.

Hennes beste tips er å tilpasse hudpleien etter hva slags behov huden har.

– Etter at jeg begynte å bruke EIR føles huden min balansert, og den er mindre irritert og rød. Produktene er milde samtidig som de tilfører det huden min trenger av antioksidanter og fukt, forteller Tømmerberg.

© Emilie Tømmerberg

Som skjønnhetsblogger har Emilie testet utallige hudpleieprodukter.

– Det er fort gjort å gå seg vill i produktjungelen, men jeg er overbevist om at det viktigste du kan gjøre for å få en fin hud er å pleie den med gode, rene produkter som passer akkurat din hudtype, sier Emilie.

En ukentlig peeling, etterfulgt av fuktighetsmaske, gjør også sitt til at Emilies hud gløder. Favorittproduktet er uten tvil Cloudberry Peeling som hun bruker et par ganger i uken.

Cloudberry Peeling inneholder syrer som fjerner døde hudceller og hjelper huden med å fornye seg.

– Jeg synes peeling er undervurdert i hjemmepleien til mange. For min sensitive hud er denne syrepeelingen mye bedre enn en mekanisk peeling med korn.

Emilie bruker mye tid på å pleie huden sin.

– Hver morgen vasker jeg ansiktet mitt med vann, så påfører jeg øyekrem, dagkrem og solfaktor. Dessuten passer jeg på å alltid fjerne sminken og rense huden godt hver kveld, forklarer hun.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Eir Scandinavia.