HM lanserer parfyme
© H&M

Kjedegigant lanserer parfymeduft

Endelig kan vi fråtse i dufter bestående av sandeltre, vanilje og søt sjokolade til en billig penge!

De siste årene har flere og flere latt seg inspirere av parfymeuniverset. Både kjendiser, kleskjeder og store motehus har hoppet på trenden for lengst, og lanserer sine egne dufter inspirert av historie, motepersonligheter og deres egne stilart. Ikke nok med det, men de såkalte nisjeduftene har også hatt stor vekst i bransjen - og konkurrerer nå med bestselgerne som har tronet listene i årevis. Nå hopper kjedebutikken H&M på bølgen, og lanserer 25 ulike dufter delt inn i tre grupper.

Kolleksjonen er utviklet i samarbeid med parfymehuset Givaudan, og er et supplement til det eksisterende H&M Beauty-sortimentet. H&Ms 'duftgarderobe' vil være tilgjengelig i butikk og på nett fra 16. august, lyder det fra pressemeldingen.

«Duft har blitt en viktig del av trendene, og vi er så glade for å kunne tilby et så bredt spekter av virkelig unike dufter med mange forskjellige noter. Kundene kan leke seg med de ulike duftene i de tre gruppene for å finne en duft de elsker og identifiserer seg med. Det er som å bygge en personlig stil, noe som alltid er en morsom og spennende reise,» uttaler Sara Wallander, konseptdesigner for H&M Beauty i pressemeldingen.

Se også: Slik finner du parfymen som kler deg

© H&M

«Vi fokuserte mye på ingredienser av høy kvalitet, fra enkeltnote dufter til moderne blandinger, og de mer nyanserte parfymene som virkelig legger vekt på hovedingrediensens opprinnelse. Det har vært en ære å samarbeide med H&M sammen med min kollega Nisrine Grillié om denne spennende duftkolleksjonen», sier Olivier Pescheux, som er den ene parfymøren i H&Ms nye satsning.

De 25 ulike flakongene har alle forskjellige og spennende dufter, og kommer i ulike størrelser, blant annet en flakong som passer i reisevesken. En av seriene, som har fått navnet The Reveries, kommer i både Eau de Toilette og body mist. Serien har ti ulike dufter med ulike blandinger som forteller hver sin historie.

Vi gleder oss til lanseringen den 16. august!

Leste du: Dette er favorittduftene til redaksjonen!