hudpleie, vinter
© Bulls

5 tips til glødende hud

Fem tips som redder deg fra blass, tørr og livløs hud i vinter.

Vi er godt i gang med vinteren, og det harde klimaet har begynt å sette sine spor – og spesielt i huden i ansiktet. Gløden vi hadde i vår- og sommermånedene borte for lenge siden. Svaret er ikke en luksuriøs quick fix hos hudpleier. Det er heller ikke en eksperimentell hudkrem fra fremtiden. Det hemmelige trikset er gode vaner og daglig hudpleie som bygger opp hudens egen beskyttelse.

Slik redder du huden i vinter:

  1. Rens huden daglig, både morgen og kveld. Husk også at akkurat som du bytter garderobe mellom sesongene, kan det lønne seg å undersøke om du burde bytte renseproduktene også. Kanskje du trenger noe som er mer skånsomt eller spesialtilpasset akkurat din hud.

  2. Kutt ut alle dårlige vaner. Stump røyken, legg vekk snusen og hold deg unna dårlig mat med høyt saltinnhold. Huden er kroppens største organ, og de dårlige vanene synes på overflaten.

  3. Drikk nok vann. Vi har hørt det utallige ganger før, men det er så viktig. Hold kroppen hydrert fra innsiden.

  4. Dropp den lange, varme dusjen. Det er faktisk få ting som drar fuktigheten mer ut av huden som å utsette den for lange, varme dusjer. Holder du deg til lunkent vann, i maks fem minutter, gjør du huden din, og miljøet en tjeneste.

  5. Behandle huden riktig – med rett produkt. Det er innholdet i hudpleieproduktene som avgjør om det har en effekt på huden, og det er de ingrediensene som er bygget opp av det som allerede finnes i huden din som er det aller beste. Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum fra Elizabeth Arden er en biologisk fremstilt ceramide-sammensetning som minner om hudens naturlige sammensetning. Dette serumet hjelper mot den kronologiske aldringen av huden din. Det er superviktig å starte med de gode hudpleierutinene, som forebygger aldring, allerede fra fylte 25 år. Dette vil ha en veldig god effekt på huden slik at den holder seg spenstig og glødende hele livet.

Dette skjer med huden

Lipidene er det naturlige beskyttelseslaget du har i huden som holder fuktighet inne, og skitt og andre urenheter ute. Disse lipidene slites bort ved for eksempel hardt klima – som den nordiske vinteren, og etterlater huden sensitiv, dehydrert og mindre beskyttet mot alt som gir synlige aldringstegn. Man ser ofte flere linjer i ansiktet om vinteren, og huden kan kjennes sår og til og med bryte ut i kuldeeksem i løpet av de kalde månedene. Det kalde klimaet vi her i Norge lever i gjør med andre ord huden vår eldre. Ved å bruke Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum fra Elizabeth Arden unngår du disse tørrhetslinjene slik at huden vil se ut som den beste versjonen av seg selv.

hudpleie, vinter

Tørrhet i huden ser ofte ut som linjer og rynker som igjen ser ut som at huden er eldre enn det den er. Unngå dette ved riktig bruk av produkter. Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum fra Elizabeth Arden, kr 815 for 60 stykk.

© Produsentene

Redd huden på riktig måte

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum fra Elizabeth Arden inneholder en høy konsentrasjon av ceramider, som er det man bruker for å reparere hudens lipider. De gjenoppretter fukt, forsterker hudens naturlige barriere og beskytter mot skader fra fremmede elementer som ikke hører hjemme i huden.

Ceramider er også effektiv i behandling av eksem. Serumet kommer i små kapsler som du påfører ansikt, hals og décolletage hver morgen og kveld. Bruk serumet på rent ansikt før du påfører fuktighetskrem tilpasset din hud og klimaet du befinner deg i.

hudpleie, vinter

Serumet kommer i små kapsler som du påfører ansikt, hals og décolletage hver morgen og kveld.

© Produsentene