Hudpleie: Derfor er kaktus ingrediensen du trenger i 2021

På jakt etter naturlig hudpleie som gir intens fuktighet? Da bør kaktus spille hovedrollen i hudpleien din!

Når det kommer til hudpleie er det mange som assosierer fuktighet med ingredienser som “hyaluronsyre” og “glyserin”. Men det er flere aktuelle, helt naturlige ingredienser som kan hjelpe med å oppnå en sunn, glødende hud. Du har kanskje ikke tenkt over at kaktus kan være en av dem?

Se bort fra det stikkende utseendet, for kaktus er faktisk en av de mest beroligende ingrediensene innen hudpleie, proppfull av vitaminer og fuktighetsgivere.

Det gir kanskje mer mening hvis du tenker over hvordan kaktusen klarer å overleve i den tørre, varme ørkenen? For å klare dette må kaktusene lagre store mengder vann, og det er nettopp denne vannbindende egenskapen vi kan dra god nytte av i hudpleien vår.

Kaktus vil nemlig ikke bare hjelpe til med å trekke fuktighet inn i huden, men ved å samtidig styrke hudens barrierefunksjon vil også hudens evne til å bevare fuktigheten forbedres.

Hvem passer det for?

Fikenkaktus som ingrediens er flott for alle hudtyper, og Weleda har ekstrahert denne plantens vannbindende egenskaper for sin nye hudpleieserie “Cactus Hydrating Facial Care”, som består av fire produkter som tilfører huden massevis med fukt.

Serien er tilpasset alle aldre, og produktene har en mykgjørende og fuktighetsgivende effekt som gir øyeblikkelig glød.

Seriens hovedingredienser består blant annet av Weledas unike fikenkaktusekstrakt (som er 100% naturlig) og aloe vera-juice.

4 produkter som sikrer huden masse fukt:

Cactus Hydrating Facial Mist: Gir en øyeblikkelig forfriskende følelse, og kan brukes flere ganger daglig. Den Virker avkjølende, fuktighetsgivende og beroligende på huden, med en naturlig frisk duft.

Cactus 24H Hydrating Facial Cream: Utviklet for normal til tørr hud og gir intens fuktighet som varer i 24 timer. Er mykgjørende og styrker huden, med en naturlig duft av ekte eteriske oljer (grønn mandarin og peppermynte i kombinasjon med mild blomsterpalmarosa).

Cactus 24H Hydrating Facial Lotion: Fuktighetsgivende, avkjølende og forfriskende fuktighetskrem utviklet for normal og kombinert hud. Gir intens fuktighet, med med en frisk og lett følelse på huden. Den tynne formelen har en mattende effekt på huden som er en fordel for hud som lett blir blank.

Cactus 24H Hydrating Eye Gel: En kremaktig og lettabsorberende øyegel som er skånsom mot den sarte huden rundt øynene og gir rikelig med fukt. Formelen inneholder kjølende agurkekstrakt, og aloe vera-juice som virker beroligende på huden, samt Weledas egenutviklede konsentrerte fikenkaktusekstrakt som er rik på fuktighetsgivende polysakkarider.

Øyekremen påføres enkelt med en roll-on laget av metall som gir en avkjølende lett massasjeeffekt for trette øyne.

- Denne serien passer for alle aldre og hjelper deg virkelig med å føle deg hydrert hele dagen. I tillegg fjerner den tørrhetslinjer. Kravet om en effektiv fuktighetsserie med naturlige ingredienser er stor og Weleda har jobbet lenge med å optimalisere den naturlige formelen, som også har en litt ny konsistens mot tidligere kremer i sortimentet, sier ElinForsythe, sertifisert hudterapaut i Weleda.

Naturlig hudpleie er ikke bare en forbigående trend, og Weleda har siden 1921 hatt fokus på naturlig, effektiv hudpleie - inspirert av naturen og kroppens egen evne til å reparere seg selv. Weleda består kun av økologisk sertifiserte produkter og selskapet har blitt kåret til et av verdens mest bærekraftige selskaper innen hudpleie i flere år på rad.

Cactus Hydrating Facial Care-serien finner du hos Life og Sunkost!

PS: Ikke glem å få i deg nok vann hver dag!

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Weleda.