© Fredrik Lindstrøm

Hudpleie: Kremene som gir deg god nattesøvn

Vi elsker små hjelpere som jobber mens vi sover.

Peeling Hemmeligheten bak en levende og strålende hud er å fjerne døde hudceller. Peelingen fra Kiehl’s inneholder quinoa- og kaktusekstrakt og er så mild at du kan bruke den hver kveld. Bare husk solkrem på dagtid!

Nightly Refining Micro-Peel Concentrate, Kiehl’s, 495 kr.

Konsentrat som virker i dybden
Resveratrol er en antioksidant som finnes i vindruer, bringebær og mørk sjokolade – og i dette konsentratet. Den nøytraliserer frie radikaler og styrker huden. Konsentratet trenger lett inn og er drøy i bruk. Og det er i grunnen greit, prisen tatt i betraktning.

Resveratrol B E Antioxidant Night Concentrate, Skinceuticals, 1500 kr.

Nattmaske Hvis du liker duften av agurk, så er Estée Lauders maske kjempegod. Den er lett å ta på og lett å fjerne. Og den gjør faktisk en forskjell på de tre minuttene den skal sitte på. Ikke la den sitte lenger, fordi den inneholder kaolin, og kan derfor tørke ut huden. Huden din blir frisk, porene trekker seg sammen og huden blir myk og matt – uten å føles stram.

Nightwear Plus 3-Minute Detox Mask, Estée Lauder, 495 kr.

Avkjøling Kanskje øynene dine trenger litt ekstra pleie? Ta en runde med den kjølende panda-sticken under øynene. Den gir masse fuktighet og glatter ut huden slik at du ser friskere ut og sminken legger seg penere.

Øyepleie
Panda’s Dream So Cool Eye Stick, Tony Moly, 125 kr.

Fuktighet Hvis du bare vil ha god, gammeldags fuktighet, ikke tåler parfyme og har veldig tørr hud, prøv Cliniques Superdefense Night Recovery Moisturizer. Den lover mye fukt – og holder det den lover.

Nattkrem
Superdefense Night Recovery Moisturizer, Clinique, 530 kr.

Nattmaske
Mange masker er fete og kremete, men ikke denne. Diors Hydra Life-serie har fått et nytt medlem, nemlig en gelémaske som skal sitte på over natten. Den forvandles fra gelé til vann når den kommer i kontakt med huden, og gir masse fuktighet i løpet av natten. Du våkner med mykere hud!

Hydra Life Jelly Sleeping Mask, Dior, 665 kr.

Vet du dette? Fire feil de fleste gjør når du bruker maske...

Multiprodukt

Hva det er? Et produkt som kombinerer serumets effektivitet med kremens nærende egenskaper. De rosa perlene blandes i kremen rett før bruk, og innholdet fremmer cellefornyelsen. Resultatet skal komme etter få dager.

Ultimate Miracle Worker Night, Philosophy, 740 kr.

Les flere saker om hudpleie her!

Gå ikke glipp av vårt nyhetsbrev, og bli invitert til VIP-fester, og hold deg oppdatert om alt som skjønner innen mote, og skjønnhet.