HUDPLEIE: Metoden som gir feilfri hud!

Derfor bør du rense og fukte huden dobbelt!

Ved å følge enkle, daglige renserutiner kan du enkelt oppnå en flottere, jevnere hud. For optimalt resultat er det avgjørende å gjøre de riktige tingene på den rette måten, i riktig rekkefølge. SENSAI har utviklet hudpleiemetoden SAHO, inspirert av japanske tradisjoner, der hvert steg og element er nøye planlagt.

Metoden går ut på å gi huden din dobbel rens og dobbel fukt - slik at du vil oppnå en feilfri, silkemyk finish som varer hele dagen.

Dobbel Rens:

Trinn 1:

Du bør starte med et renseprodukt som fjerner makeup, overflødig talg fra huden og oljebasert forurensning, samtidig som hudens fuktighetsnivå bevares. Velg et skånsomt og effektivt renseprodukt, slik som for eksempel Cleansing Oil eller Cleansing Balm fra SENSAI.

© Foto: Fashionmumblr.com

Trinn 2:

For å rengjøre og dyprense huden ytterligere bør du følge opp med en mild såpe som eksfolierer og klargjør huden for etterfølgende fuktbehandling. Velg en vannbasert såpe som fjerner bakterier, svette, forurensning og døde hudceller, slik at huden renses i dybden. Har du fet hud bør du velge en leirebasert rens og ansiktsmaske, slik som Mud Soap (Wash & Mask). Milky Soap passer godt for deg med tørr hud, mens Foaming Facial Wash passer til alle hudtyper.

Rensesåpene fra SENSAI er formulert med Quillat-ekstrakt for silkebløtt skum, Shiso-ekstrakt for naturlig fuktighetstilførsel og Kanzo-ekstrakt for å pleie huden.

Dobbel Fukt:

Miljøfaktorer dehydrerer og skader huden, og derfor bør du fukte og gi næring til huden i to trinn. Midtpunktet i SENSAI Saho-rutinen er Dobbel Fukt, som gir huden påfyll av næringsrike anti age-virkestoffer.

Trinn 1:

Bruk en vannbasert lotion, slik som SENSAI Lotion eller Prime Solution, som tilfører huden fukt. Både SENSAI Lotion og Prime Solution inneholder proteiner fra den eksklusive Koishmaru-silken, gir huden beskyttelse og sørger for at den ikke tørker ut. Lotion er helt unikt produkt som verken kan sammenlignes med tonic eller ansiktsvann, og den sørger for at påfølgende produkter trekker godt inn i huden.

Trinn 2:

Bruk deretter emulsjoner eller kremer med anti age-effekt som gir næring til huden. Gi huden maksimal fuktighet ved å bruke SENSAI Emulsjon eller Creme (avhengig av hvilke behov huden din har). Begge produktene hjelper med å glatte ut, styrke, stramme og beskytte huden din ytterligere.

© Foto: Emilietommerberg.com

Ved å innføre Dobbel Fukt-rutinen med lotion + Emulsjon/Creme tilføres huden en mengde fuktighet slik at du oppnår maksimal effekt. For best resultat bør rutinen gjennomføres både som dag-og nattpleie!

Ny øyekrem som bekjemper hudaldring

I disse dager lanserer SENSAI nyheten Extra Intensive Eye Cream- som er meget kraftig og hurtigvirkende. Den silkemyke kremen bekjemper aldringstegn i øyeområdet, som en "shot av energi". Extra Intensive-formelen trenger gjennom huden for å glatte ut og for å fukte, og reduserer hevelser og mørke ringer for et mer ungdommelig uttrykk.

Mer informasjon om SENSAI sine produkter finner du her.