© Oslo Skin Lab

- Jeg er overbevist om at skjønnhet kommer innenfra

Costume-blogger Silvany har testet det populæret kollagenpulveret.

Tilbud til alle Costume sine lesere: bestill The Solution og få 50% rabatt på første pakke!Silvany Bricen (46) er dama bak bloggen The Beauty Edit, der hun deler sine beste tips innen hud- og skjønnhetspleie med sine lesere.

  • Min skjønnhetsfilosofi har alltid vært å pleie huden fra innsiden. Nok søvn, minimalt med stress, regelmessig trening og riktig beautyfood er oppskriften på en sunn og frisk hud, forteller hun.
© Oslo Skin Lab

Som tobarnsmor er hverdagen til Silvany hektisk, og det har hun fått kjenne på kroppen. Etter sine to svangerskap opplevde hun å gå fra en såkalt «gravidglød» til det hun beskriver som «gravidtørken».

  • Det føltes som om skjønnheten var blitt sugd ut av meg. Tretthetslinjer som aldri hadde vært der dukket opp i ansiktet, neglene var mer porøse, og jeg hadde tørr hud fra topp til tå. Inkludert huden under fotbuen – av alle steder!

Silvany bestemte seg for å teste det populære kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab over en periode på 4 måneder. Før testperioden gjennomførte hun en hudscanning for å analysere hudens tilstand hos en uavhengig klinikk.

  • Da jeg begynte med kollagenpulveret The Solution™ var jeg veldig spent. Jeg hadde lest om andre brukere som fikk fantastiske resultater, og håpet naturligvis at jeg skulle erfare det samme, forteller hun.
© Oslo Skin Lab

Hva er The Solution™?

The Solution™ Anti-wrinkle collagen er et kollagentilskudd i pulverform som mikses i valgfri mat eller drikke. De praktiske porsjonspakkene er geniale, og pulveret er helt uten smak, lukt, fett, kolesterol og karbohydrater.

Det finnes flere solide studier utført på kollagenet i The Solution™. Alle studiene er dobbelt-blinde, randomiserte, placebo-kontrollerte og fagfellevurderte før de er publisert i medisinske databaser.

Jevnlig bruk av The Solution™ viser seg å: - Redusere rynkedybde med i snitt 20% i løpet av 8 uker.

  • Redusere appelsinhud (cellulitter) med i snitt 11%.
  • Øke elastisiteten i huden og dermed forebygge nye rynker og linjer.
© Oslo Skin Lab

- Jeg kan jo ikke slutte nå!

Allerede etter 3 uker merket Silvany en forskjell på huden. 4 måneder senere fikk hun scannet huden sin på nytt og resultatene viste en tydelig forbedring.

  • Huden min har blitt merkbart fastere, i tillegg målte maskinen en reduksjon i porer med hele 60 prosent! Og dette til tross for at jeg hadde sovet dårlig på nettene med to bleiebarn – og kost meg mye ute i solen.

  • Kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab har forbedret huden min fra innsiden – det har jeg fått bevist! Nå som jeg har fått så gode resultater på huden min, ønsker jeg selvsagt å fortsette, sier Silvany.

Vil du også teste The Solution™? Nå får alle Costume sine lesere 50 % rabatt: klikk her for å bestille!Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Oslo Skin Lab.