Jo Malone på det norske markedet

Jo Malone på det norske markedet

Med et helt unikt konsept, har det britiske dufthuset endelig etablert seg på det norske markedet!

Det engelske nisjemerket Jo Malone har eksistert siden 1994, og er en av de beste innenfor sin kategori. Med en unik filosofi og konsept har det etablert seg i over 50 land, og har endelig kommet på det norske markedet. Parfymemerket har den britiske arven som sitt kjennemerke, og utviklet 21 unike Eau de cologne – som er av de mildere parfymesortene. Alle duftene er inspirert av Storbritannias historie, natur og musikkscene.

Vi har vært så heldige og fått snakke med grunnleggerne av merket.

Hva skiller Jo Malone fra andre merker?

– Vi er det eneste merket som gir kunden mulighet til å skreddersy sin helt unike og personlige duft. Vår filosofi bygger på at duftene skal kunne brukes sammen, alt etter hvilket humør man er i. Derfor har vi også egne duftstylister i alle våre 50 butikker rundt om i verden, som er trent opp til å hjelpe kunden med å finne sin unike duft.

Hvordan finner man riktig duft?

– Det handler om personlige preferanser. Våre duftstylister stiller nøkkelspørsmål som hjelper kunden å finne den rette duften. Det skal føles som en opplevelse, og for oss er det kjempeviktig at kunden er fornøyd med duften de selv har skapt. Vi har utviklet et eget kart med meny og tjenester, slik at vi kan hjelpe kunden å finne duften den ultimate duften de føler seg komfortable med.

Hvorfor lukter parfymer så forskjellig på alle?

– Den kjemiske prosessen på huden har så mye å si på hvordan en parfymer setter seg. Medikasjon, kosthold og årstid er også faktorer som spiller en viktig rolle. Dette er grunnen til at parfymen til venninnen din kan lukte annerledes på deg.

Hvilken Jo Malone-duft selger best?

– ­Orginalen «Not making ginger» - var vår aller første duft er en bestselger, spesielt i England, men jeg vil også trekke frem «Lime, Basil and Mandarin» som det er en stor etterspørsel etter globalt. Den har en ren og fantastiske aroma, og blir også brukt av menn.

Det luksuriøse merket selges på Kicks Steen & Strøm og Glasmagasinet i Oslo. Ta en tur innom og få eksperthjelp av duftstylistene.