© The Well

Julegavetips: Kvalitetstid på Norges største spa

4. desember åpnet Nordens største spa - og badehus. Inkluderer du deg selv i gavekortet, drypper det mye godt på deg også!

Nordens største spa
© The Well

4.desember åpnet et spa-mekka på Kolbotn- rett utenfor Oslo, The Well.

Oversatt fra engelsk betyr navnet brønn, men henspeiler også på ordet wellness, og velvære ser det ut bli, for med sine 100 dusjer, 11 basseng og femten saunaer fordelt over titusen kvadratmeter tipper vi dette blir et populært sted å detoxe i januar, eller første stopp dagen etter julebordet.

— Det som vil overraske mest er at du kan være her én hel dag. Stedet er basert på mange reiser og studier, og for noen vil kanskje den japanske avdelingen bli en favoritt, mens andre faller for den tyrkiske, forteller Spa manager Anette Ose ved The Well.

I tillegg til et spektakulært spaområdet er det investert mye ressurser i restaurantene som skal appellere til alle type behov. Kunder som ønsker gourmetmat, eller de som foretrekker en enklere steinovnspizza. Men du trenger ikke bekymre deg for at badedrakten, eller bikinien ikke er siste skrik, den må ligge hjemme.

— Den største utfordringen for renhold på spannlegg, er vannsølet som kommer av for eksempel store bermudashorts, derfor ønsker vi at gjester skal bruke vårt badetøy som er tilpasset for å trekke til seg minimalt med vann, forteller Anette.

Med unntak av ferier, vil anlegget holde åpnet 7 dager i uken. Prisen for å bruke alle fasiliteter blir 395 kroner frem til 14.00, og 495 kroner etter kl. 14.00, badetøy ligger på under hundrelappen, men behandlinger og resutaurantbesøk kommer i tillegg. Inkludert i inngangsprisen er badstu handkle, badehandkle, badekåpe og tøfler.

Fredag 4.desember klokken 12.00 klippet ordføreren snoren, og The Well åpnet dørene, så badeengler kjenn deres besøkelsestid.

Ser du etter flere julegavetips?

LES MER: Se bildene av hvert eneste rom på spa-anlegget.

Les også:Julegaven de motebevisste ønsker seg.

Les også:12 venninnegaver til under 300 kroner.