Kathrine Sørlands hudreise: – Jeg måtte legge om rutinene for å redde huden min

– Jeg har alltid hatt en hud som har spilt på lag, forteller hun. Hun har aldri slitt med uren hud, eller eksem eller andre plager. Men plutselig fikk hun både eksem og utslett, spesielt rundt munnen, og hudpleieproduktene hun normalt brukte, fungerte ikke mer.

– Det var en skikkelig påkjenning, det skal jeg være ærlig å innrømme, forteller Kathrine Sørland.

Det indre påvirker det ytre

Modellen, programlederen og IT-jenta hadde alltid hatt en fin og jevn hud, og hun hadde aldri tenkt over at den blir påvirket av for eksempel stress og uro i hverdagen.

– Men det skal jeg fortelle deg at den gjør, sier skjønnheten.

Huden til Kathrine slo seg fullstendig vrang, og hun skjønte til slutt at hun måtte oppsøke profesjonell hjelp.

– Min redning ble hudlegen Dr. Michael Zangani. Han hjalp meg med å få huden min tilbake, og det er jeg evig takknemlig for, forklarer hun.

Back to basic

For Kathrine ble løsningen å begynne med et enkelt ZO hudpleieprogram. Første oppgave var å gjøre huden sterkere, og både eksem og den stressede huden hennes fikk et nøye sammensatt program.

– Jeg har aldri skjønt at å rense huden kan gjøre så mye for hudhelsen vår, sier hun.

Kathrine renser huden hver morgen og hver kveld, og det har hjulpet henne mye.

– Jeg fikk heldigvis fortsatt lov til å bruke mitt favorittprodukt i hele verden, ZO Growth Factor Serum, og det er jeg så glad for at huden min tålte. Det er faktisk et vidunder-produkt, skryter hun.

Videre anbefalte Dr. Zangani også ZO Hydrating Crème. En pleiende og fuktgivende krem som roer ned en stresset og irritert hud. Perfekt også for vinterhud.

– Den har også vært helt fantastisk på huden min, dessuten stjeler mannen min den, for den er så rik og god, og gir nydelig fuktighet.

– Som sagt så elsker jeg serumet ZO Growth Factor Serum, og bruker det om kvelden etter rens. Det gir fuktighet, stimulerer produksjonen av kollagen og bedrer hudens motstandsdyktighet, fasthet og elastisitet.

Dessuten opprettholder serumet en god hudbarriere. Og ifølge Sørland har det denne perioden vært veldig viktig å bygge opp huden fra grunnen, slik at den etter hvert skal bli seg selv, og tåle andre, mer aktive produkter.

ZO Growth Factor Serum og ZO Hydrating Crème

ZO Exfoliating Polish

– I min daglige rutine bruker jeg også ZO Exfoliating Polish, som blant annet fjerner døde hudceller. Den gjør virkelig huden min klar, glatt og ikke minst veldig fresh, sier hun. Ifølge Kathrine gjorde også denne eksfolianten at gløden i huden kom tilbake.

Veien videre med spennende produkter

Mange glemmer at huden trenger skreddersydde behandlinger og produkter som gir huden det den trenger slik at den kan prestere på best mulig måte.

– Ryggmargsrefleksen min var å bare smøre på alt på en gang, forteller Sørland.

Heldigvis kom hun seg raskt til Dr. Zangani som hjalp henne med de riktige produktene.

– Nå er faktisk huden min såpass sterk at jeg om en liten stund skal prøve meg på et retinol basert anti-age program, det er også skreddersydd til min hud, og det gleder jeg meg til, forteller hun.

Retinol er en utrolig effektiv ingrediens som øker hudens evne til å jobbe bedre slik at du kan bli kvitt skadene i huden.

Produktene med retinol som står for tur i Kathrines hudpleierutine er nye ZO Retinol Skin Brightener som jobber målrettet for å fjerne ujevn pigmentering og gi en sunnere hud. Hun begynner også med ZO Wrinkle+Texture Repair som bidrar til å minimere fine linjer og gi en fastere hud.

ZO Retinol Skin Brightener

ZO Wrinkle+Texture repair

For Kathrine har denne hudreisen vært lærerik. Å ta for gitt at man alltid har fin hud, i alle perioder, hele livet, er naivt å tro, mener hun. Videre har hun også opplevd gleden av å endelig kunne kose seg med fin sminke og glødende hud, med skimmer på kinnbenene og roser i kinnene.

Fin hud til festsesongen

– For meg er det jo viktigst at sminken skal se naturlig ut slik at fin og sunn hud spiller hovedrollen i ansiktet. Og nå med festsesongen rett rundt hjørnet kommer jeg til å gi litt ekstra gass når jeg pynter meg. Nå føles og ser huden min skikkelig bra ut, og da er det ekstra gøy å pynte seg.

Når Kathrine pynter seg velger hun alltid mørke øyne, naturlige lepper, med mest fokus på glødende hud.

– Med den lille sorte, høye pumps og en superfin fuskepels, føler jeg meg alltid klar for fest, sier hun.

ZO Glow at Home Peel Kit

– For å få ekstra glødende hud til festsesongen går jeg for ZO Glow at Home Peel Kit. Dette kittet egner seg godt som en quick fix, og ikke minst som en partypeel som kan gjentas flere ganger i uken, og det er helt genialt, forklarer Sørland.
I år skal jammen meg huden få skinne litt ekstra. Det er så gøy å endelig ha den huden jeg fortjener, avslutter skjønnheten.

For nærmeste ZO-forhandler se www.hudhelse.com