© Getty og produsentene

Kjendisene elsker Miu Miu

Vi er også forelsket! Høstens beste duftnyhet er endelig kommet til Norge!

Som om ikke Miuccia Prada imponerte nok med å bygge sitt eget Prada-motehus fylt av plagg med gammelmodige snitt, som aldri slutter å gå av moten, har hun også lansert en av høsten deiligste dufter.

Blikkfang som Kate Moss, Natasha Polly og Amber Heard var blant mange som møtte opp for å kaste glans, og merket grunnlagt av designeren Miucca Prada (til høyre på bildet under).

Miuccas Prada blir kalt Miu Miu (pus pus) blant venner, og i 1993 lanserte hun merket. Nå er motebransjens tøffeste pusekatt aktuell med sin første parfyme: en varm og lett liljeeksplosjon som er vanskelig å ikke like.

Til å fronte duften valgte ikke Miuccas én supermodell, men derimot den litt mer ukjente fransk-engelske skuespillerinnen Stacy Martin.

Stacy fikk sitt internasjonale gjennombrudd for rollen som den unge Charlotte Gainsbourg i Lars Von Triers film «Nymphomaniac».

Vi tipper vi kommer til å se mer av Stacey i fremtiden, og gleder oss i mellomtiden over digge duften, i den fine flakongen som forresten er inspirert av Miu Miu's klassiske Matelassé veske.

Prisen på duften ligger på 520 kr.