Produktserien til Miranda Kerr kommer til Norge

Eksklusivt: Hudpleieserien til Miranda Kerr kommer til Norge

Endelig kommer Miranda Kerrs økologiske baby, hudpleiemerket Kora Organics til Norge. Vi har snakket med supermodellen!

Mange forbinder modellen Miranda Kerr som eksen til Orlando Bloom og en vellykket Victoria's Secret modell, men den australske skjønnheten har alltid vært ambisiøs og tro mot siden idealer. I 2009 lanserte hun hudpleiemerket Kora Organics, et naturlig og økologisk hudpleiemerke med antioksidant-rik Noni-ekstrakt som hovedingrediens. Miranda har stor tro på krystallers energi, så alle produktene fra serien inneholder også partikler av rosenkvarts krystall, og hvert produkt er tildelt et inspirerende affirmasjonsord. Vi har fått en eksklusivt intervju med skjønnheten.

COSTUME: – Alle dine produkter inneholder små partikler av Rose Quarts, hvordan er dette gjort?

Miranda: – Under produksjonen blir alle produktene filtrert og tilført energi gjennom Rose Quartz krystaller, så vibrasjonene med kjærlighet stråler gjennom krystallene og inn i produktene så det når ut til kundene. Det bare tilfører litt magi!

COSTUME: – Det norske klimaet er tøft med lang vinter, og mange kvinner sliter med tørr hud. Hvilket tips vil du gi til de med tørr hud?

Miranda: – Mitt råd er å bruke en fet fuktighetskrem sammen med litt ansiktsolje som du masserer inn i ansiktet. Bruk også en fuktighetsgivende mist. Om huden trenger enda mer beskyttelse, bør du bruke en balm til ansiktet helt til slutt.

Lyst på glødene hud? Da bør du lese denne!

Produktserien til Miranda Kerr kommer til Norge

Flere av bestselgerne fra Kora Organics kommer endelig til Norge, og flere produkter vil bli lansert utover året - til høsten.

COSTUME: – Hva er favorittproduktet ditt fra Kora Organics?

Miranda: – Jeg har flere…Jeg bruker The Noni Face Glow hver kveld. Jeg reiser aldri uten den, og påfører den regelmessig under flyturer for å holde huden hydrert og beskyttet mot den uttørrende flyluften. Jeg er også helt besatt av den nye Noni Radiant oljen. Den inneholder Kahai olje som er en naturlig retinol, og hjelper å redusere fine linjer og gjør huden mer smidig. Også elsker jeg kroppsoljen. Som gravid har jeg smurt på denne to til tre ganger daglig sammen med body balmen for å unngå strekkmerker. So far so good!

COSTUME: – Hva er din faste skjønnhetsrutine på morgen?

Miranda: – Hver morgen tørrbørster jeg huden for å sette i gang blodsirkulasjonen og fjerne døde hudceller. Etter dusj blander jeg oljen og bodybalmen sammen, og fokuserer på områder utsatt for strekkmerker, men enn så lenge har jeg ikke fått noen.

– Ansiktet renser jeg med Kora Organics Cleanser, og legger noen isbiter i vasken og fukter lett en klut som jeg klemmer på huden for to sekunder. Dette gjør jeg tre ganger, etterfulgt av Energising Citrus Mist, Noni Radiant Eye Oil, fuktighetskrem og et par dråper med ansiktsolje.

– På kvelden dobbeltrenser jeg med kremrensen fra mitt eget merket til all sminken er fjernet, og sprayer på Calming Lavender Mist, øyenolje, ansiktsolje og fuktighetskrem. Så masserer jeg huden min samtidig, og påfører kroppsolje, og balm en gang til. Jeg liker også å spraye Lavendel spray på puten min for å sovne lettere.

COSTUME: – Hva er dine hemmeligheter bak glødende hud?

Miranda: – Å bruke sertifiserte produkter som mitt eget merke gir masse næring til huden, og tilfører huden det den trenger. Jeg elsker også å eksfoliere huden min tre ganger i uken, og tørrbørste den hver morgen. Sammen med en diett, økologisk frukt og grønnsaker, og selvsagt 2 til 3 liter vann hver eneste dag.

Lest denne? 5 fantastisk ansikasmasker vi elsker!

COSTUME: – Du har sikkert lært mange triks under tiden som modell, hva er ditt favoritt-triks?

Miranda: – For øyeblikket elsker jeg kalde kluter på huden min om morgningen for å hjelpe stimulere blodsirkulasjonen og dempe hevelser. Jeg legger et par isbiter i vasken og klemmer kluten, og legger den på ansiktet. Man kan også tilføre et par dråper eteriske oljer for å ekstra fordeler. Jeg elsker også å tilsette et par dråper med Lemon Myrtle som har en oppfriskende duft

Merket lanseres på KICKS Steen & Strøm, Glasmagasinet og muligens VITA Exclusive (butikk og nett), allerede i slutten av april.