Kristin Petrovich, dama som gir oss gode vibber

Noen smykker seg med edelstener, Kristin Petrovichs bruker de høyfrekventerte mineralene i hudpleie. Ikke rart vi er nysgjerrige.

Når vi stadig jakter på de ultimate kremene overrasker det kanskje ikke at vårt siste crush er bygget opp rundt krystaller. Hjernevasket, eller for alternativt tenker du? Tjaaa, nei, egentlig ikke syns vi.

Vi gomler rawfood fordi vi elsker det, men også fordi vi tror enzymer, og mineraler er bra for oss. Vi elsker alt med god energi, enten det er mat, dyr, mennesker, eller i hudpleie.

Costume møtte gründeren med svenske aner da hun besøkte Norge i forbindelse med lanseringen av sitt nye serum, for å finne ut hvor mye sjel som ligger bak merket med det vakreste navnet «Själ Skincare».

FORKLAR OSS, HVORFOR BRUKER DERE MINERALER?

  • Jeg studerte østlig – og vestlig vibrasjonsmedisin, og ble så fasinert over hvordan dette møter vestlig medisin. All materie har energi, eller frekvens. Edelstener og mineraler vibrerer naturlig på en høy frekvens. Det betyr at energien hjelper de svake cellene i kroppen med å lade energi, og frembringe mer energi.

    SÅ GULL OG SØLV I HUDPLEIE ER IKKE BARE FORLOKKENDE PROPAGANDA?

  • Nei, metaller har vært i østlig, tibetansk, og auyrvedisk medisin i alle år. I dag bruke sykehusene kobber på brannskadet hud, og sølv for sårhelbredelse. Sølv har en antibakteriell effekt.

    NOEN MERKER BRUKER SERTIFISERINGER SOM SALGSARGUMENT. DERE HAR INGEN?

  • Vi bruker gode ingredienser fra naturen, som vi ønsker å maksimere effekten av. Så fort vi bruker teknologi regnes ikke sluttproduktet som økologisk. Bare fordi noe er merket økologisk betyr ikke det at alt alle ingrediensene er like rene. Personlig er jeg ikke bekymret for sertifiseringene vi ikke har.

    HVA ER DIN FAVORITTINGREDIENS?

  • Perler har en enorm detox-effekt. Perler inneholder antioksidanten glutathione som produseres i leveren, og er en mester på å skape den lysende, vakre gløden. En av våre masker inneholder blant annet safir, bidronningele, perle ekstrakter og diamantstøv. Perler er fantastisk!

Själ Skincare selges i Norge hos HeavenScent.no, priser ligger fra 570 til 2300 kr.