© Getty Images

Lanserer sminkemerke

For alle Gaga-fans der ute - dette er nyheten dere har ventet på!

Det har vært litt av et år for superstjernen Lady Gaga. Ikke nok med at hun mottok prisen for Årets låt under Golden Globes i helgen, hun er også blitt hyllet for sin aller første filmrolle i A Stor is Born, hun var den første som ble sett med Hedi Slimanes aller første veskedesign for motehuset Celine - og hun er i gang med sin turné i Las Vegas. Et popikon, moteikon - og nå: Beautyikon?

Hjemmesiden Haus Beauty er observert på nett, noe som betyr at Lady Gaga nå lanserer et sminke- og hudpleiemerke. I følge magasinet Allure, vil hun lansere alt fra ansiktsrens, concealere, foundation og til leppestift - noe som betyr at sangeren har kastet seg på beautybølgen. Kanskje ble hun inspirert av Rihanna, som ikke overraskende har hatt stor suksess med Fenty Beauty.

Lady Gaga er kjent for sine drastiske looks, men nylig har hun gått mer og mer for et minimalistisk uttrykk i sminkeveien. Mulig dette betyr at sminken hennes vil passe mannen i gata, og at vi kan glede oss til røde lepper, shimmer over øyne og glød. Vi venter i spenning til merket lanseres. På HausBeauty.com er det nå mulig å legge igjen e-posten sin. Kanskje det betyr at det er i ferd med å skje noe veldig snart?

Her er noen av sminkelooksene vi elsker: