© Eirin Kristiansen

Mirakelproduktet som fikser huden din på én uke!

Eksperten garanterer.

Drømmer du også om perfekt hud, fri for rynker, store porer og tørre områder? Double Serum fra Clarins er det eneste du trenger for å fikse alle dine hudproblemer i ett!

Double Serum fra Clarins

Double Serum inneholder flere typer planteekstrakt og kommer i en supersmart flaske som doserer for deg.

© Clarins

Clarins Double Serum er nemlig et lite stykke magi på flaske. Den inneholder aktive antiage-ingredienser som jobber motvirkende mot aldringstegn og linjer. Bestående av gurkemeie og 20 andre planteekstrakter, hjelper den huden til å forbedre seg selv.

Huden blir umiddelbart mykere, mer glødende og godt fuktet.

Prøv selv: Her kjøper du Clarins Double Serum

Formulaen, som er en blanding av vann og olje, er designet for å løse alle dine hudproblemer på én uke! Du vil i hvertfall se betydelige forbedringer på alle områder, lover Clarins internasjonale makeup-artist Simone Colombo.

Double Serum jobber nemlig med følgende:

– gir glød

– reduserer linjer

– opprettholder hudens elastisitet

– reduserer store porer

– fukter huden gjennom hele dagen

Simone Colombo legger Clarins-produkter på Eirin.

© Eirin Kristiansen

Hvorfor bruke serum?

Et serum er et hudforbedrende produkt som legges under makeupen. Det virker dypere under hudlaget og er utviklet for å behandle spesifikke problemer.

Serum er ikke en erstatning for - men heller et tillegg til - annen fuktighetskrem, som virker annerledes på huden. Serum har gjerne en lettere tekstur og evnen til å trenge dypere ned i hudlagene.

Tre av ingrediensene i serumet er organisk quinoa, salturt og kakaotre.

© Clarins

Suksessproduktet Double Serum har nå blitt relansert for syvende gang, og inneholder en ny og effektiv ingrediens: gurkemeie. Denne gurkemeien hjelper nemlig til å forbedre de 20 andre planteekstraktenes effekt, og dermed huden til å reparere seg selv. Du vil derfor se strålende ut rett etter påføring av produktet - og i lang tid fremover.

Og det beste av alt? Den nye, innovative flasken gir deg en eksakt riktig dose hver gang, takket være den roterende pumpen.

Les mer om Double Serum og andre produkter på Clarins nettside.