poser under øynene
© Anna Stokland

Internetts nye mirakelkur mot mørke ringer under øynene

Glem dyre øyekremer og avanserte råd. Dette enkle og prisvennlige produktet har blitt populært på nettet

Nytt produkt mot ringer under øynene

Når vi får for lite søvn, ikke drikker nok vann eller drikker for mye alkohol setter det spor under øynene. De infamøse ringene legger seg som to mørke halvmåner som er vanskelig å skjule.

Hvis mørke ringer er noe du sliter med jevnlig, kan det skyldes tynn hud under øynene eller væskeopphopning eller blodansamlinger.

Heldigvis er det råd for alt - også ringer under øynene - og det store internettet har nå utropt et produkt som nærmest skal være en mirakelkur for å fjerne ringer under øynene.

Mirakelkuren det er snakk om er enkelt og prisvennlig produkt - økologisk mandelolje. Mandelolje har lenge vært en fuktgivende helt som redder selv de tørreste ben, fjerner selv den vanskeligste sminke, og nå også som middel mot ringer under øynene.

Mandelolje under øynene demper mørke ringer på grunn av dens innhold av fet linol- og oljesyre som styrker hudens barriere og demper betennelser. Fettet gir også mer spenst i huden, samtidig som mandelolje er rik på vitamin E og B som styrker og pleier den sarte huden rundt øynene.

mandelolje fjerner poser under øynene

Økologisk mandelolje fra Urtegaarden

Ny mirakelkur?

Til tross for hypen kan man nok ikke dessverre forvente seg et mirakel, da det er mange grunner til at man får ringer under øynene. Du bør derfor først og fremst prøve å finne ut hvorfor du får mørke ringer. Skyldes det for eksempel dårlig væskeinntak vil det nok i større grad hjelpe å drikke mer vann enn å smøre deg med mandelolje. Til gjengjeld skader det ikke å styrke huden. En spenstigere og tettere hud under øynene demper synligheten av mørke blodkar, uavhengig av grunnen til deres opprinnelse.

Slik gjør du

Vil du prøve om mandeloljen har en effekt? Smør deg under øynene morgen og kveld med en enkelt dråpe med økologisk mandelolje. Vil du gå mer vitenskapelig til verks kan du jo prøve å smøre deg kun under det ene øyet for å se om det rent faktisk har en effekt. Smør det ene øyet i to uker, og sammenlign det deretter med det andre for å se om internettets nye favoritt også blir din nye favoritt i kampen mot ringer under øynene.