Ny norsk hudpleie- og hårserie

Christinah Nicolaisen, datteren til Nikita gründer Ellen Nicolaisen satser sammen med moren på nytt norsk merke!

Eleni & Chris er et nytt norsk hudpleie - og hårpleie merke utviklet av Nikita-gründer Inger Ellen Nicolaisen (57), og datter Christinah Nicolaisen (34). Christina er vokst opp med en mor som har et aktivt gründer-gen, og «Eleni & Chris» er hjertebarnet mor og datter skal promotere sammen.

Leste du denne? Mirakelkremene som gir fin hud

– Vi kombinerer de naturlige, eksklusive skandinaviske råvarene som vi er så stolte av, med vår lidenskap for å skape noe unikt, forteller Christinah under lanseringen av produktene. Moren Inger Ellen Nicolaisen grunnla frisør-kjeden «Nikita Hair», og er i dag eier av Raise Gruppen, et av Europas største frisørkonsern, opplyser pressemeldingen som ble sendt ut etter lanseringen.

Drømmer du om fin hud? Les flere saker om hudpleie her.

Serien består av to kategorier; én aktiv serie for voksen hud, og en serie for de litt yngre, eller kunder som kun ønsker fuktighet. Alle produktene er frie for parabener, og har en miljøvennlig emballasje. Det ligger grundig forskning bak hudpleieserien som produseres i USA. Det nordnorske "gullet" multer er nøkkel-ingrediensen i serien, og etter en laboratorie analyse i England, fikk de bekrefter at multene var rike på naturlige vitaminer.

– Vikingene brukte multene som vidunderprodukt til mye, og de inneholder fire ganger så mye C-vitamin som en appelsin, så vi visste at dette var noe vi måtte undersøke videre, forteller Inger Ellen Nicolaisen, som også kan røpe at de er i dialog med den prestisjefylte magasinet Harrods i London.

Vi gleder oss til å følge merket videre!

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og hold deg oppdatert om alt det spennende som skjer i mote - og skjønnhetsbransjen.