Ny trend: flytende fuktighetspleie

Den siste trenden innen hudpleie er kosmetisk vann, som tilfører huden fuktighet på en helt ny måte! Se hvordan det fungerer her.

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

Du ville kanskje tippet av de fleste skjønnhetstrendene som når Norge stammer fra USA? Men det er faktisk det asiatiske skjønnhetsmarkedet som er verdens mest utviklede (teknologien innen hudpleie i Asia ligger hele 12 år foran USA!)

Den asiatiske kulturen er svært opptatt av hudpleie, og en av de siste trendene er Liquid Care - flytende fuktighetspleie - som er en helt ny form for skjønnhetspleie.

Tradisjonelt sett har asiatiske kvinner vasket ansiktet sitt med ris-vann, som har vært rikt på E-vitamin, jern og andre mineraler. Dette har utviklet seg videre til andre vannbaserte renser med grønnsaksvann, aloe vera-vann, grønn te eller andre naturlige ingredienser. I dag bruker 9 av 10 japanske kvinner kosmetisk vann, og den populære trenden har nå kommet til Norge.

Hvorfor bruke flytende pleie?

Hver dag mister huden 20% vann, noe som fører til dehydrering av huden. Den revolusjonerende formelen til nyheten Hydra Genius fra L'Oréal hjelper huden med å trekke til seg og beholde fuktighet, i stedet for å kun påføre det som et ekstra lag på huden.

Hydra Genius fra L'Oréal er ikke en olje, krem eller serum, men flytende pleie!

Hydra Genius inneholder Aloe Vera-ekstrakt og Hyaluronsyre. Aloe Vera-ekstrakt gjør at fuktigheten trenger dypt ned i huden, mens Hyaluronsyre, som kan holde på vann opptil 1000 ganger sin egen vekt, holder på fuktigheten i opptil 72 timer.

Mer vann, mindre olje

Selv har jeg en normal hudtype, og er glad i produkter som gir meg massevis med ekstra fuktighet. Ansiktsmasker, fete kremer og oljer er noe jeg har vært hyppig bruker av, så konseptet "mer vann, mindre olje" hørtes først litt merkelig ut for meg. Men etter å ha testet produktet så ble jeg helt frelst!

Daglig bruk: Bruk sirkelbevegelser til påføre Hydra Genius på ansikt og hals.

Jeg ELSKER konsistensen på den flytende gelformelen, og produktet absorberes raskt inn i huden. Den har en lett tekstur som virkelig booster huden med masse fukt, og huden blir umiddelbart freshere og mer glødende.

Hydra Genius skiller seg ut fra alt annet jeg har prøvd, og jeg elsker følelsen jeg får av å bruke denne, sammenlignet med f.eks en fet fuktighetskrem. Den er avkjølende og deilig å påføre, og det er et perfekt produkt å bruke under makeup! For en ekstra deilig effekt på varme sommerdager kan du oppbevare den kjølig :)

Hydra Genius inneholder 2/3 vann som gjør at den absorberes raskt og føles lett på huden. Serien er tilgjengelig for Normal – Tørr hud, samt Tørr & Sensitiv hud. Du kan lese mer her!

#skindrink

Kilder: L'Oréal og Fastcompany.com