Oppskrift: DIY-masken som umiddelbart fjerner sorte porer og blackheads
© Getty Images

Oppskrift: DIY-masken som umiddelbart fjerner sorte porer og irriterende hudormer

Sliter du med store, mørke porer og sorte hudormer? Prøv denne masken, som umiddelbart fjerner og forminsker de vanskelige sorte prikkene på nesen!

Æsj, sorte hudormer er en evig plage hos mange kvinner og yngre jenter - selv om vi nylig har skrevet om at de sorte prikkene på nesa ikke alltid skyldes hudormer,

Heldigvis trenger du ikke kjøpe deg fattig på allverdens dyre produkter for å få bukt med de sorte prikkene. Du kan nemlig lage din egen DIY-maske ved hjelp av få og billige ingredienser - og umiddelbart se resultat.

Masken er både effektiv, rimelig og enkel å lage.

Dette skal du bruke:

Melk, gelatinpulver (finnes i bakehylla i matbutikken) og en mikrobølgeovn.

Slik gjør du:

  1. Bland like deler gelatinpulver og melk, og rør det godt sammen. Bruker du en spiseskje melk og en spiseskje gelatinpulver, har du mer enn nok til både nese, panne og hake. Er det kun nesa du sliter med, kan du halvere mengden. Resultatet skal helst bli en tykk, klumpete masse.

  2. Deretter heller du blandingen i en skål som tåler mikrobølgeovn. Kjør den i mikroen i ca. 10 sekunder - melk koker svært raskt.

  3. Vær forberedt på at blandingen blir flytende, og ikke lukter spesielt godt, men ikke la det skremme.

  1. La masken kjøle seg ned litt, og påfør den med fingrene eller en ren pensel på de områdene av ansiktet som skal dyprenses.

  2. La masken sitte helt til den størkner. Det vil ta omtrent 15 minutter - alt etter hvor tykt lag du har smurt på.

  3. Deretter skal du kunne dra av masken i ett drag, og så er det bare å glede seg over synet av alt smusset som sitter igjen i masken (det er ikke noe spesielt deilig syn).

Klarer du å håndtere lukten fra denne ansiktsmasken, er den helt klart et billig og svært effektivt hjelpemiddel i kampen mot de irriterende hudormene. Lykke til!

Les også: Hemmeligheten bak Kendall Jenners perfekte hud