© privat

Pakk feriekofferten som Kathrine Sørland

Solkrem, favorittbikini, leppepomade og en god bok er noe av det Kathrine Sørland pakker med seg når hun skal på ferie.

Modell, programleder og it-girl Kathrine Sørland er levende opptatt av gode hudpleierutiner, så alle produktene hun sverger til fra ZO Skin Health blir alltid med i superpraktiske reisestørrelser. Mange glemmer at huden trenger et skreddersydd kremsystem, som gir huden det den trenger slik at den kan prestere på best mulig måte.

Sørland er opptatt av at huden skal være den aller beste versjonen av seg selv, hele året. Med andre ord, ikke noe poeng å slurve, selv om man er på ferie. Hun mener at den investeringen hun har gjort i spesialtilpassede produkter fra ZO har gitt fantastiske resultater.

Kathrines favorittprodukter

– Jeg elsker serumet ZO Growth Factor Serum og bruker det på kvelden etter rens. Det gir fuktighet, stimulerer produksjonen av kollagen og bedrer hudens motstandsdyktighet, fasthet og elastisitet. Dessuten opprettholder serumet en god hudbarriere. I love it, sier hun.

Når det kommer til solkrem har Sørland et hat/elsk forhold til høy faktor, men hun smører seg alltid, og fin hud uten linjer og rynker kommer foran en nøttebrun farge. – Jeg bruker alltid solkrem. Jeg vil jo ikke ha rynker! Dessuten er det viktig å beskytte huden mot skadelige UV- stråler. Og jeg sitter mye i skyggen. Heldigvis blir man også brun i skyggen, har jeg hørt, ler hun.

Kathrine elsker å få farge på kroppen, men hun har innsett at høy faktor må til for å bevare fin hud i lang tid fremover. – Da jeg var fjortis brukte jeg jordnøttolje faktor 2. Hjelpes! Men jeg ble jo veldig brun da, sukker skjønnheten.

  • Nå vet jeg bedre, og bruker alltid ZO Smart Tone Sunscreen med faktor 50. Den tilpasser seg hudtonen min, slik at jeg kan bruke den året rundt.

ZO Body Emulsion Plus fungerer perfekt som aftersun etter lange dager i solen. Etterlater huden gjennomfuktet og myk, dessuten har den en anti aldrende effekt på huden.

Colorescience Sunforgettable, SPF 50 er et solbeskyttende pudder til ansikt, hals, bryst, hender og kan også brukes av hele familien. Dessuten kan du trygt bruke den over makeup. Perfekt for deg som er på farten.

ZO Growth Factor Serum Plus bidrar til å gjenopprette hudens funksjonalitet, elastisitet og forbedrer en ujevn hudtone.

ZO Smart Tone Sunscreen SPF 50 er en solkrem som passer til alle. Kremen er designet for å tilpasse seg eksakt din hudtone ved hjelp av små fargeperler.

ZO Daily Power Defense gir daglig DNA- reparasjon og antioksidant- beskyttelse som styrker cellene.

Feriefavoritter

Når familien Sørland skal på ferie pakkes det nøye og pent. – Jeg pakker mye i poser da jeg ikke vil at produkter, sko og annet skal smitte over på klærne. Når jeg skal hjem slenger jeg bare alt oppi kofferten og setter meg på den for å lukke den igjen. Da er det liksom ikke så nøye, ler hun.

Yndlingsbikinien kommer fra italienske Missoni. – Den kjøpte jeg for fem år siden, og har aldri funnet en bedre og finere bikini enn den. Bare synd det snart går hull i rumpa. Jeg trenger ny asap! Jeg har også en helt FAB sort badedrakt med shaping og drapering i midjen fra Lindex. Den er bare så cool alene med stor hatt og fine solbriller, eller sammen med denimshorts, og åpen hvit skjorte.

– Mitt motto er at ingenting kommer gratis, heller ikke fin hud. De fleste trener og spiser sunt, pusser tenner og får nok søvn, og da får man resultater. Det samme gjelder huden. Gode rutiner får man igjen for senere i livet, og det er viktig å holde seg til ett merke, det vil huden takke deg for!

– Husk at du også må smøre hals og bryst. En god bodylotion hver dag gjør huden på resten av kroppen fin og myk, og min favoritt er Body Emulsion Plus fra ZO, avslutter hun.

Kathrine Sørland elsker sol og sommer, men tar alltid vare på huden sin med ZO-produkter.

© privat

For nærmeste ZO-forhandler se hudhelse.com

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for hudhelse.