© Privat og Hudhelse

Pakk kofferten som: Kathrine Sørland

Dette pakker Kathrine Sørland med seg når hun skal på ferie.

Kathrine er levende opptatt av gode hudpleierutiner, så alle produktene hun sverger til fra ZO Skin Health blir alltid med i superpraktiske reisestørrelser. Mange glemmer at huden trenger et skreddersydd kremsystem, som gir huden det den trenger slik at den kan prestere på best mulig måte.

Ikke slurv – selv om du er på ferie

Sørland er opptatt av at huden skal være den aller beste versjonen av seg selv, hele året. Med andre ord, ikke noe poeng å slurve, selv om man er på ferie. Hun mener at den investeringen hun har gjort i spesialtilpassede produkter fra ZO, som har henne gitt fantastiske resultater.

Kathrines favorittprodukter er ZO Growth Factor Serum. – Jeg elsker dette serumet og bruker det på kvelden etter rens. Det gir fuktighet, stimulerer produksjonen av kollagen og bedrer hudens motstandsdyktighet, fasthet og elastisitet. Dessuten opprettholder serumet en god hudbarriere. I love it, sier hun.

ZO Growth Factor Serum bidrar til å forebygge aldringstegn, gjøre uttrykkslinjer mykere og styrke huden.

  • Jeg bruker alltid solkrem!

Når det kommer til solkrem har Sørland et hat/elsk forhold til høy faktor, men hun smører seg alltid, og fin hud uten linjer og rynker kommer foran en nøttebrun farge. – Jeg bruker alltid solkrem. Jeg vil jo ikke ha rynker! Dessuten er det viktig å beskytte huden mot skadelige UV-stråler. Og jeg sitter mye i skyggen. Heldigvis blir man også brun i skyggen, har jeg hørt, ler hun.

Kathrine elsker å få farge på kroppen, men hun har innsett at høy faktor må til for å bevare fin hud i lang tid fremover. – Da jeg var fjortis brukte jeg jordnøttolje faktor 2. Hjelpes! Men jeg ble jo veldig brun da, sukker skjønnheten. Nå vet jeg bedre, og bruker alltid ZO Smart Tone med faktor 50. Den tilpasser seg hudtonen min, slik at jeg kan bruke den året rundt.

ZO Smart Tone Broad-Spectrum SPF 50 er en solkrem som tilpasser seg de fleste hudfarger. Den beskytter mot UVA/UVB, HEV-lys og IR-A samtidig som den hydrerer.

Colorescience Total Protection Brush-On Shield SPF 50 er et solbeskyttende pudder med bredspektret UVA, UVB beskyttelse med SPF 50. Den finnes i 4 farger og kan brukes av hele familien. Super å bruke over make-up. Perfekt når du er på farten.

Slik kler hun seg til stranden

Når hun skal på ferie pakkes det nøye og pent. – Jeg pakker mye i poser da jeg ikke vil at produkter, sko og annet skal smitte over på klærne.

Når jeg skal hjem slenger jeg bare alt oppi kofferten og setter meg på den for å lukke den igjen. Da er det liksom ikke så nøye, ler hun.

Yndlingsbikinien kommer fra italienske Missoni. – Den kjøpte jeg for fem år siden, og har aldri funnet en bedre og finere bikini enn den. Bare synd det snart går hull i rumpa. Jeg trenger ny asap! Jeg elsker å kombinere badetøyet med en stor hatt og fine solbriller, eller sammen med denimshorts og åpen hvit skjorte.

Kathrines antrekk til stranden:

Bikini fra Missoni, hatt fra Sensi Studio og solbriller fra Gucci.

– Mitt motto er at ingenting kommer gratis, heller ikke fin hud. De fleste trener og spiser sunt, pusser tenner og får nok søvn, og da får man resultater. Det samme gjelder huden. Gode rutiner får man igjen for senere i livet, og det er viktig å holde seg til ett merke, det vil huden takke deg for!

– Husk at du også må smøre hals og bryst. En god bodylotion hver dag gjør huden på resten av kroppen fin og myk, og min favoritt er Body Emulsion fra ZO, avslutter hun.

ZO Body Emulsion er en kroppskrem som bidrar til å forbedre hudens tekstur og kvalitet. Super å bruke sommer som vinter. Etterlater huden myk og har en anti-aldrende effekt.

ZO Daily Power Defense inneholder kraftige antioksidanter og DNA reparerende enzymer som støtter hudens naturlige reparasjonsprosess for å sikre en sterkere hudbarriere. Super under solkrem.

For nærmeste ZO-forhandler se hudhelse.com.Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Hudhelse.