Plei huden din med silke

SENSAI har lansert det perfekte første steget i din anti-age rutine

Det er viktig å starte tidlig med hudpleie om man ønsker å forebygge mot rynker og aldringstegn. Ansiktspleie er dyrt, og anti-age produkter skal heller ikke gå på bekostning av fukt og pleie. Med SENSAI ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT får du begge deler. Skal du først investere i et produkt, så er dette produktet.

Oser av luksus

Er du klar for den ultimate skjønnhetsopplevelsen? Den lette moussen trekker raskt inn i huden og etterlater huden silkemyk og fuktet, i tillegg til å jevne ut linjer. Det perfekte første steget i din hudrutine for glød og anti-age. Produktet oser av luksus, fra designet på flasken til den delikate duften og moussens unike ingredienser.

Silkemyk hud

SENSAI ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT består av mikrokarbonerte bobler med en enestående konsentrasjon av karbondioksid, som senker den midlertidige pH-verdien i røde blodceller og hjelper til med å slippe ut oksygen. Frisk oksygen forbedrer blodsirkulasjonen og hjelper det ytre hudlaget med å friske opp og jevne ut hudtonen.

Koishimaru Silk har alltid vært en hovedingrediens i SENSAI sine produkter, og er kjent for en enestående kvalitet som kler huden i luksuriøs komfort. SENSAI sine egne forskere har i tillegg testet og bevist at Koishimaru Silk har evnen til å fremme produksjonen av hyaluronsyre, en naturlig substans i huden som er essensiell for å oppnå plettfri og myk hud.

Slik bruker du produktet

  1. Rens huden godt først.
  2. Etter at ansiktet har tørket påfører du moussen, her trenger du ikke mer mousse enn størrelsen på en drue.
  3. Smør forsiktig moussen ut med en enkel massasje så boblene ikke sprekker.
  4. La moussen trekke inn i huden før du påfører ansiktskrem.

Moussen brukes både morgen og kveld for best resultat.

Med SENSAI ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT starter du dagen med en liten dose spafølelse hver eneste dag.

KJØP ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT HER

SENSAI ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT lanseres i butikker juni 2019.