© Glossier/Getty Images

Produktene vi sverger til i 2019

Vi har saumfart beautyblogger og nettmagasiner for å se hva som blir populært i år!

Vi vet at skjønnhetsjungelen virker så altfor stor, og det kan være vanskelig å forstå hva man trenger når det finnes produkter til absolutt alt. Fra store porer, tør hud, røde områder i ansiktet til sprukne lepper. Mange har allerede kastet seg ut i havet av produkter, og testet alt fra A til Å. Vi har saumfart beautyblogger og nettmagasiner for å se hva som er mest populært i disse dager:

En sminkefjerner er kanskje det aller viktigste man investerer i om man er glad i sminke. Det å fjerne sminke før man legger seg betyr alt for hudpleien du påfører etterpå, og er også med på å bestemme hudendringer og hygienen din i ansiktet. Er huden din uren, kan det kanskje være et tegn på at du har valgt feil sminkefjerner. Prøv deg frem for å finne ut hva som passer din hudtype best. Har du sensitiv hud, bør du være ekstra nøye med valget. Hør med en hudlege, eller ta en test på for eksempel Skincity.no. Vi har valg Aesops oljebaserte sminkefjerner, som passer de aller feste hudtyper - og er unisex i tillegg. Den fjerner også vannfast maskara, noe som passer ypperlig mot sommeren. Ikke er den bare supergod og etterlater huden myk, flasken er også svært flatterende på baderomshyllen. Sminkefjerner fra Aesop, rundt 200 kroner.

Året 2018 har vært året for masker - virkelig! I dag finnes det ansiktsmasker for absolutt alt, men valget falt på Komboucha-masken fra Origins, som absorberer olje og som gir en slags detox til ansiktet. Masken etterlater huden ren og glansfull, noe man absolutt trenger inn i det nye året. Maske fra Origins, 225 kroner.

Det er ingen tvil om at det amerikanske merket Glossier har vært et av de mest omtalte dette året. Vi er fortsatt skuffet for at det ikke selges i Norge, men heldigvis er det nå mulig å bestille it-merket til både Sverige og Danmark. Glossier har lansert en rekke produkter innenfor både skjønnhet og sminke. Konseptet er en slags no makeup-makeup look som etterlater huden naturlig og med mer glød. Leppestiftene deres er bare noe av det som står på ønskelisten. Leppestifter fra Glossier, ca 250 kroner.

En ansiktstoner, elle rensevann, er også et produkt som har fått oppmerksomhet i år. Plutselig skal alle eie en toner - og ikke uten grunn. Et ansiktsvann fjerner smuss, etterlater huden ekstra ren og gir en jevn hudtone. Toneren fra REN Skincare dufter fantastisk og varer leeenge på grunn av den store flakongen. Dessuten elsker vi pumpeeffekten, som er superenkel å bruke uten å tilføre ekstra bakterier. Toner fra REN Skincare, ca 300 kroner.

Det går et rykte om at foundation er ut, og at både BB- og CC-krem er det nye. Dette kommer av at naturlig skjønnhet er i vinden, noe som egentlig høres ganske greit ut, ikke sant? Merket Erborian kommer fra Korea, og ligger under den populære kategorien K-Beauty. Denne CC-kremen har en unik konsistens som tilpasser seg hudens fargetone, forbedrer huden og gir en strålende, jevn finish i tillegg til å gi glød. Den har også solfaktor 25, som er pluss i boken. Merket selges blant annet hos VITA. CC-krem fra Erborian, 399 kroner.

Et annet merke som har fått oppmerksomhet i år er Embryolisse, som selges på et utvalg butikker i Norge, samt på lookfantastic.com. Kremen som heter Lait-Crème Concentré er en tre-i-ett fuktighetskrem, primer og makeup fjerner, noe som gjør den svært ettertraktet. Kremen er dessuten perfekt under vintermånedene, da den redusere tørrhet og kan brukes som en slags maske. Krem fra Embryolisse, rundt 200 kroner.

Et serum i baderomshyllen er blitt et must for mange beauty-junkies der ute. Dette serumet fra Dior, som blant annet selges på KICKS, er en unik glow booster til huden. Serumet inneholder plommen Murunga, som består av 100 ganger så høyt konsentrat av C vitamin som appelsin og kombinert med hydroxidsyre, som hjelper mot en naturlig glød. Et serum er perfekt om huden er litt sliten, som for eksempel når du er på reise, har vært ute på byen eller bare trenger litt boost til huden, rett og slett. Bruk serumet under din vanlige dagkrem. Glow Booster fra Dior, 930 kroner.

For å få energi og glød i ansiktet er en olje alfa og omega. Vi har falt for merket Tata Harper for lenge siden, mest da produktene er fantastiske, men også fordi de er økologiske og dufter himmelsk. Oljen etterlater huden silkemyk og gir masse fukt, noe som kommer ekstra godt med under vintermånedene. For å ikke bli alt for fet i ansiktet, kan oljen også blandes med enten en dagkrem, nattkrem eller en foundation. Ansiktsolje fra Tata Harper hos Heaven Scent, 730 kroner.

Weledas vidunderkrem er omtalt som krem nummer én hos en rekke beauty-bloggere, også på den anerkjente nettsiden Into The Gloss. Vi velger å tro den er vidunderlig, særlig da prisen er svært fin - i tillegg til at det er en fet krem som gir masse fukt når det er minusgrader ute. Kremen øker hudens fukttilførsel, fasthet, glatthet og cellegenerering betydelig, som det står på nettsiden, og i tillegg er den dermatologisk testet - uten syntetiske dufter, fargestoffer, konserveringsmidler eller ingredienser fra mineraloljer. Krem fra Weleda, rundt 139 kroner.

Nok en kuldekrem som er fantastisk om man bor i nord. Denne kremen fra ZO Skin Health hjelper mot tør og irritert hud. I tillegg hjelper den mot røde områder i ansiktet, som er lett å pådra seg nå som temperaturen synker. Kremen er perfekt under solfaktor - som man skal bruke hver eneste dag, selv om solen ikke syns. ZO Skin Health Hydrating Crème, 1099 kroner.