Rudolph Care fyller 10 år
© Rudolphcare

Rudolph Care fyller 10 år

Bli med på feiringen på Gimle Økologiske Parfymeri!

Danske Andrea Rudolph var med i et forskningsprosjekt i regi av Greenpeace og Rigshospitalet i Danmark. Formålet med prosjektet var å finne ut mengden miljøgifter de forskjellige testpersonene hadde i kroppen. Resultatet var så sjokkerende at Andrea bestemte seg der og da for å renske ut alle skadelige vaskemidler i huset samt investere i hudpleieprodukter uten farlige ingredienser. Med det skulle vise seg at utvalget av økologiske produkter til ansikt og kropp var så dårlig at Andrea bestemte seg for å lage sine egne.

Hudpleieserien Rudolph Care så dagens lys i 2009, og ble raskt en yndet favoritt også utenfor Danmarks grenser - mye takket være superbæret acai, som er selve hjertet i serien, og som har en revitaliserende og fornyende effekt på huden.

I dag omfatter Rudolph Care også hår- og solprodukter samt trygge, milde produkter til mor og barn. I fjor lanserte de verdens første svanemerkede parfyme, Signature Notes.

Vi i redaksjonen elsker de deilige produktene, og spesielt Acai Anti-ageing Facial Oil som er rik på vitaminer, mineraler og inneholder essensielle fettsyrer som omega 6 og 9, altså etterlater den en nydelig glød og tilstrekkelig med fukt.

I februar fyller merket ti år, og i perioden 1- 6 februar feirer Gimle Økologiske Parfymeri i Oslo jubileumet med overraskelser over fem dager.

Ved kjøp av tre produkter får du Rudolph Care Glow-hudpleiebehandling gratis, eller så kan du sette deg opp på liste og unne deg en ansiktmassasje utført med rosekvartssten, Gua Sha som er en kinesisk skrape-teknikk, som straks øker blodgjennomstrømningen og gir en skikkelig boost.

Litt mer om eventet på Gimle Økologiske Parfymeri:

Fredag 1.feb 16.00 -18.00 bobler og snacks.

Lørdag 2.feb 09.00-11.00 serveres en liten sunn frokost til alle kunder. Det blir også servert "glow"-drinks (alkoholfrie) som matcher hudpleien til Rudolph Care.

Onsdag 6.feb serveres bursdagskake.

Ellers blir det små gaver til alle kunder som handler Rudolph Care i Gimle den perioden.

Delta i konkurransen vår på @costumenorgeog tagg en venninne som fortjener å vinne en deilig hudpleiebehandling.