Selvbruning-trikset som gjør deg festklar på 1-2-3!

Festsesongens must have: Oppnå feilfritt resultat med selvbruning – samme dag som du skal på fest!

Du kjenner deg sikkert igjen i scenarioet: du skal på fest, men føler at huden ser likblek og gusten ut. Heldigvis finnes det en løsning som gjør at du kan oppnå en troverdig, glødende og fresh brunfarge, på bare noen få timer.

Cocoa Brown er selvbruningsmerket som er elsket av it-jenter som Kylie Jenner, Khloe Kardashaian, Alesha Dixon og mange flere Instagram-influencere over hele verden.

Les også: Mirakelproduktet som fikser huden din på én uke!

Selvbruningen er svært enkel å påføre, den tørker raskt og gir deg muligheten til å velge bruningsgrad (3 forskjellige toner). Og noe av det beste? Du slipper duften av tradisjonell selvbruning! Brunfargen vil fortsette å utvikle seg etter at du har skylt den av, og du slipper å bekymre deg for en skjoldete, ujevn farge.

Slik gjør du det!

1. For å oppnå optimalt resultat bør du alltid starte med å skrubbe hele kroppen først. Den prisbelønnede Cocoa Brown Tough Stuff Body Scrub virker på tre måter på én gang: den både forbereder huden på selvbruning, eksfolierer og fjerner gammel farge effektivt.

2. La huden bli helt tørr etter dusjen, og start med å påføre produktet Cocoa Brown 1 Hour Tan – ved bruk av Tanning Mitt.

3. Før du er klar for fest skal selvbruningen skylles av igjen. Men du trenger kun å vente 1-3 timer, basert på hvor dyp brunfarge du ønsker.

4. Skyll av i dusjen (ikke bruk skrubb denne gangen).

Flere selvbruningtips finner du her!

Cocoa Brown 1 HOUR TAN MOUSSE gir en naturlig brunfarge som varer i opp til 7 dager!

© Cocoa Brown

Bli med på shoppingkveld med Cocoa Brown!

Torsdag 9. november inviterer Cocoa Brown til et inspirerende beauty-event på Cubus Oslo City. Ta turen innom mellom kl 16 -19, så kan du få med deg:

Kl 16:15 - Grunnleggeren av Cocoa Brown, Melissa Carter er til stede og deler sine beste tips til hvordan du får best resultat ved bruk av selvbruning. Carter grunnla merket etter flere år i skjønnhetsbransjen og har vunnet flere priser for sin suksess innen entreprenørskap.

Goodiebags til de 50 første som handler etter dette!

Det vil også være 3-for-2 på alle produter fra Cocoa Brown på Oslo City denne dagen. På eventet blir det dessuten musikk, enkle forfriskninger og god stemning! Du kan sjekke ut Facebook-eventet her for mer informasjon.