Serumet som får deg til å gløde fra topp til tå!

Vil du teste serumet helt gratis? Se link nederst i artikkelen.

Hvis du ikke allerede sverger til serum, så er det på tide å oppdage hvor stor forskjell det kan utgjøre for huden din. For å oppnå best mulig resultat av din hudpleierutine, bør du se på det som en prosess med flere steg, hvor serum utgjør selve grunnlaget, og sørger for at de etterfølgende produktene blir mer effektive.

Det som kjennetegner serumet er den lette konsistensen og den høye konsentrasjonen av aktive ingredienser. Produktet skal brukes etter rens og toner, men før du påfører dag/nattkremen din, og serum kan derfor brukes både morgen og kveld. En fuktighetsgivende krem gir fuktighet og beskyttelse til hudoverflaten, mens serumet bygger opp en sunn hudhelse fra dybden.

Viktigheten av en god kveldsrutine

For en fresh og glødende hud bør du sørge for at serum er en del av hudpleierutinen din, og spesielt prioritere dette om kvelden. Det er nemlig slik at hudens reparasjons- og regenereringsevne fungerer best når du sover.

L’Occitane sitt “Immortelle Reset Overnight Serum” gjenoppretter huden over natten, slik at huden din får en mer ungdommelig og strålende glød neste morgen. Dette fantastiske serumet passer til alle hudtyper, og slik fungerer det:

Ved påføring av Immortelle Reset Overnight Serum har produktet til å begynne med konsistensen til en lett vanngelé med:

  • Merian – som er kjent for å kunne bidra til å aktivere genuttrykksfunksjoner som går i hvilemodus på grunn av naturlig aldring.

  • Acmella oleacera – som er et naturlig alternativ til botox, bidrar til å få spente muskler til å slappe av, i tillegg til å jevne ut fine linjer og mimikkrynker.

Deretter, når du skånsomt masserer inn produktet i huden, frigjøres tusenvis av små gylne Immortellebobler:

  • Immortelle Oil Extract – som er L’Occitanes ikoniske og kraftfulle antioksidant vil stimulere hudens mikrosirkulasjon og øke kollagensyntesen, for fastere og glattere hud.

Det hele avsluttes med en silkemyk finish som fukter umiddelbart, uten å etterlate en fet overflate eller rester.

Allerede etter én natts bruk vil huden se glattere og mer fuktighetsrik ut, med et fresht og uthvilt uttrykk. Etter fire uker vil huden se både glattere og fyldigere ut, samtidig som hudstrukturen gir et jevnere og mer ungdommelig uttrykk med mer glød.

Les mer om Immortelle Reset Overnight Serum her!

Beauty-hacks: Dette kan du bruke serum til!

Ikke bare kan serum rette opp eventuelle hudproblemer du skulle ha, men har du tenkt over at det er flere kreative måter du kan bruke serumet på for å forbedre skjønnhetsrutinen din? Her er 5 geniale hacks du kan bruke serum til, som får deg til å gløde ekstra.

  1. Tørr hud? Tilfør ekstra fukt i concealeren, ved hjelp av serumet! Det kan få concealeren til å blande seg jevnere og mer naturlig inn i huden, og unngå at produktet legger seg i fine linjer og rynker.

  2. Si farvel til tørre, aldrende lepper. De konsentrerte ingrediensene i serumet vil redusere fine linjer og rynker, noe også leppene vil få god nytte av. Du kan bruke en ren, myk tannbørste til å forsiktig tørke bort tørr hud fra leppene først, og deretter påføre en dråpe serum med fingeren. De næringsrike ingrediensene i serumet kan hjelpe leppene med å se fyldigere og mer ungdommelige ut.

  3. Få kontroll på øyenbrynene dine. Serum kan hjelpe deg med å få velstelte bryn som holder seg på plass hele dagen! Ta en dråpe på brynkosten din, og børst dem slik du ønsker.

  4. Gi hendene en fuktighetsboost, ved å påføre serum før håndkremen!

  5. Tørre neglebånd? Du er ikke den eneste! Men du trenger faktisk ikke legge pengene i en negelbåndsolje, dersom du har serum tilgjengelig. Bruk en dråpe på hver negl for å myke opp og gi næring til neglebåndene.

Test Immortelle Reset Overnight Serum helt gratis

Nå kan du teste nattserumet fra det naturlige hudpleiemerket L’Occitane. Alt du trenger å gjøre er å melde deg inn i L’Occitanes kundeklubb innen 15.09.21.

De 500 første som melder seg inn får teste 5ml av Immortelle Reset Overnight Serum. Blant disse trekker COSTUME ut 10 heldige vinnere som får serumet i full size. Meld deg inn i L’Occitanes kundeklubb her!