© Unsplash

Si farvel til vintertørr hud med disse tre fuktighetsgivende kremene

Få fukten og gløden tilbake med spesialkremer og smarte tips, slik at du kan føle deg helt klar for våren.

Etter en lang og kald vinter kan huden være preget i lang tid, og du føler kanskje at den er blek, gusten og ikke minst tørr. Så hvordan får du enklest fuktigheten og gløden tilbake i ansiktet nå som det er vår?

I overgangen er det veldig viktig at du bruker de rette og pleiende kremene. I samarbeid med L'Oréal presenterer vi her tre kremer som kan styrke og fukte huden din, og som kan gjøre deg helt klar til mildere dager med masse solskinn.

1. En krem med fokus på fukt, fukt og fukt

Det er veldig viktig at du sørger for å holde huden så fuktet som mulig. Hvis huden din er tørr, er den nemlig ikke like motstandsdyktig – eller spesielt behagelig for den saks skyld. En krem som styrker tørr hud uten å tette porene, er CeraVe Moisturizing Cream. Den er velegnet til tørr eller svært tørr hud, og tilfører huden fuktighet i opptil 24 timer. Den unike MVE-teknologien frigir kontinuerlig fuktighetsgivende ingredienser, blant annet tre essensielle ceramider, hyaluronsyre og fettsyrer. Kremen er uten parfyme.

CeraVe-hudpleieserien består også av en bodylotion og en lotion utviklet for ansiktet. Dermed kan du styrke hudens beskyttende barriere over hele kroppen. Produktene kan kjøpes her.

2. En booster med hyaluronsyre som gir glød

Hyaluronsyre er en fantastisk ingrediens når det gjelder fuktighet. Hyaluronsyre bidrar nemlig til å binde væske, og tilfører dermed fuktighet, fylde og elastisitet til huden. Produkter med hyaluronsyre forbedrer derfor hudens struktur og fuktighetsnivå.

Vil du utnytte den magiske ingrediensen, kan du tilføye Vichy Mineral 89 Booster til hudpleien din. Det er en fuktbooster som inneholder hyaluronsyre og Vichy vulkansk vann. Boosteren kan styrke huden og gjøre den mer hydrert og med en sunn glød. Og så er den uten parfyme.

3. En krem til deg med sensitiv hud

Hvis du har sensitiv hud, er det viktig at du bruker produkter som tar hensyn til nettopp dette. En fuktgivende dagkrem som er spesielt utviklet til sensitiv hud, er La Roche Posay Toleriane Ultra Creme. Den virker beroligende, gjenoppretter hudens balanse og kan redusere det ubehaget du kan oppleve når huden strammer og er tørr.

Kremen inneholder Neurosensine og La Roche-Posay termalsk kildevann, som begge virker beroligende på huden. Kremen er testet på allergisk hud, og inneholder verken parfyme eller alkohol.

Hvis du vil skjemme bort huden, kan du gå på jakt etter de tre fuktighetsgivende og effektive kremene, i tillegg til andre lignende og supplerende produkter akkurat her.

Tre bonustips til deg som vil ha mer glød og fukt

  1. Unngå lange og varme bad. Selv om det føles deilig, tørker det ut huden, så senk temperaturen for å ta bedre vare på huden – og skyll gjerne huden til slutt med kaldt vann.
  2. Drikk mye vann. Da får huden din tilført fuktighet innenfra, og du vil raskt se forskjell hvis du vanligvis ikke er hydrert.
  3. Husk å bruke et mildt renseprodukt til daglig for å rense og gjøre huden klar til etterfølgende fuktighetsgivende pleie. På den måten får du den optimale effekten av hudpleieproduktene dine. Både CeraVe, Vichy og La Roche-Posay har renseprodukter til alle behov og hudtyper.