© Bulls

Skin is in

Perfekt hud er alltid inn. Som de sier i Hollywood, skin is in! Den fineste huden er naturlig, sunn og trenger ikke sminke for å gløde.

Hud først, så sminke

Perfekt, feilfri hud, helst uten sminke, er den aller største skjønnhetstrenden akkurat nå. Gjør som i Hollywood og plei huden med ZO Skin Health fra Dr. Obagi.

Å få den huden du fortjener krever en liten innsats, men det er ikke umulig på noen måte. Noen livsstilsendringer kan det hende må på plass, og ikke minst- riktig hudpleie som faktisk leverer resultater.

Dr. Rachael Eckel er hudlege, og en av de mest velrennomerte i sitt felt. Hun har jobbet tett med Dr. Zein Obagi i Beverly Hills, hvor de har behandlet kjendiser som Sofia Vergara og Sandra Bullock. Vi tok en prat med den vakre 33-åringen om hud og helse, og ikke minst hvordan fenomenet no makeup makeup har tatt over trendbildet den siste tiden.

Dr. Rachael Eckel bruker ZO Skin Health i sin praksis. Denne kremserien er elsket av blant annet Sofia Vergara og Sandra Bullock.

Fire steg til fin hud

1. Nok søvn. Det er utrolig viktig at man sover nok. Kroppen og huden jobber med å reversere skader fra for eksempel frie radikaler ved å fornye celler og reparere bindevev mens vi sover. Søvn reduserer stresshormonet kortisol, noe som gjør at det er lettere å forebygge skader på celler og andre strukturer i huden om natten.

2. Fritid. Eller down time som Rachael kaller det. Hun mener at fritid, en ferie i ny og ne, og en fornuftig arbeidstid er med på å gjøre kropp, helse og huden vår en stor tjeneste. Slå av mobil og data, dyrk relasjoner og vær sammen med familie og venner så mye du kan. Å ha det bra, og å stresse mindre, vil gi synlige resultater på huden.

3. Sunn mat. Dr. Eckel mener bestemt at det å droppe sukker og raske karbohydrater gir en bedre hud. Prøv også å kutte ut salt og prosessert mat. Når du spiser mat med høyt sukkerinnhold, tas sukkeret direkte opp i blodet ditt og binder seg med proteinmolekyler – inkludert de du finner i kollagen og elastin, som er med på å holde huden stram og ungdommelig. Sukkeret tærer på kollagenet og elastinet, som igjen leder til slappere hud med linjer og rynker.

4. God hudpleie. Nøkkelen til en fastere hud, med færre fine linjer og rynker forklarer Dr. Rachael Eckel er hudpleie som gjenoppbygger, beroliger og beskytter huden.
Daglig bruk av for eksempel ZO Skin Health Growth Factor Serum toppet med 1-2 pump ZO Skin Health Advanced Radical Night Repair hver tredje dag, gir resultater. Kombinasjonen sikrer noe av det mest effektive fra ZO for en fastere hud og reduksjon av fine linjer og rynker. Alternativt et produkt som ZO Medical Retamax som er utviklet for å gi en fastere hud med færre fine linjer og rynker og mer glød.

ZO Skin Health Growth Factor Serum bidrar til å gjenopprette hudens funksjonalitet, elastisitet og forbedrer ujevn hudtone.

© hudhelse.no

ZO Advanced Radical Night Repair bidrar til å gi en sunnere hud, mer glød, fasthet og en jevnere overflate.

© hudhelse.no

VISSTE DU AT:

  • Dr. Obagi har jobbet med å utvikle effektive kremsystem basert på A-vitamin siden 80 tallet.
  • Retinol bidrar til en sunnere hud med mindre kviser og urenheter og jevnere hudtone med mer glød.
  • Retinol «vekker» cellene som har en tendens til å sovne etter hvert som vi eldes.
  • Trenden fra USA er å bruke retinol ikke bare i ansiktet, men også på kroppen. Derfor har ZO Skin Health utviklet kremer og tilpasset system for behandling også av kropp.
  • Retinol må leveres i riktig konsentrasjon, form og i et tilpasset leveringssystem for at det skal ha en ønsket effekt. Retinol i
    seg selv har lett for å oksidere. Derfor må det innkapsles i et leveringssystem som beskytter, samtidig som det sørger for at retinolet blir levert på riktig nivå i huden, til rett tid.
  • Retinol trenger ikke gi reaksjoner. Du kan begynne forsiktig, kombinere med andre kremer, øke toleransen og oppnå gode resultater.

    For nærmeste ZO-forhandler se www.hudhelse.com