Skjønnhetstrend: Bobblemaske alle snakker om nå

Skjønnhetstrend: Bobblemasken alle snakker om nå

Instagram har skapt en ny trend: boblemasken. Se våre fem favoritter her!

Hvis du holder et øye med trender som skapes på Instagram, har du vel også fått med deg selfiene med den boblende masken? 'Bubble Mask' er det nye innenfor skjønnhetstrender - en trend som opprinnelig stammer fra Korea. Den såkalte oksygenmasken er ikke ny på markedet, men det er ikke lenge siden den dukket opp i butikker her i Europa.

Konseptet bak masken handler om å tilfører fukt og oksygen til huden ved hjelp av en skummaske som vokser. I tillegg er det ikke å legge skjul på at den ser den veldig morsom ut etter noen minutter på huden, noe som har ført til en økende Instagram-trend.

Leste du? Slik blir du høstvakker på 1-2-3

Når boblemasken kommer i kontakt med luft, blir strukturen omdannet til et bobleskum. Kremen inneholder ulike vitaminer, og en rekke antioksidanter som skal beskytte huden. Boblemasken lover en renere og velpleid hud som skal bli fri for urenheter og forurensningsspor. Sjekk hvilke effekter du ønsker å oppnå ved hjelp av masken før du går til innkjøp.

Vi har plukket ut fem masker vi ønsker å prøve ut:

 1. Masken fra Elizavecca er å se overalt på Instagram. Masken stammer fra Korea, men heldigvis kommer den med en engelsk bruksanvisning. Den fjerner døde hudceller, hudormer og forebygger tilstoppede porer. Dette er en slags mud-mask som gir en boblende effekt på huden få sekunder. Resultatet er forfriskende, og gir deg glød.
  Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask, ca 100 kroner.

 2. Den eksklusive masken fra Thalgo skal glatter ut rynker, gir huden til din glød og en jevnere overflate på bare noe få runder. Masken dufter av havsalt og fioler, og skal brukes opptil to ganger i uken.

 3. Nok en maske som er populær på Instagram. Masken fra e.l.f. er en av de populære maskene som bobler aller mest - kanskje derfor den også er så populær. e.l.f. Hydrating Bubble-mask fjerner overflødig smuss, renser porene og etterlater huden sunn og glødende. Masken skal virke i 5-10 minutter, til boblene begynner å fordampe. Masser så ansiktet med fingertuppene dine, og vask med varmt vann for å fjerne restene av masken.
  Hydrating Bubble Mask fra e.l.f, 244 kroner

 4. På hjemmesiden til Sephora er masken testet av 79 frivillige testpersoner, der 86 prosent så fremgang i hudens struktur og 92 prosent følte masken tilførte mer fukt og oksygen.
  Maske fra Sephora, ca 200 kroner

 5. Masken fra Bliss er for den yngre generasjonen. Den skal hjelpe huden mot stress og alderdom - og etterlater ansiktet med energi og fukt.
  triple oxygen Mask fra Bliss, ca 400 kroner