Slik beholder du sommergløden utover høsten

Emilie Tømmerberg har testet behandlingen som gir en skikkelig boost.

Føles huden litt sliten og uren etter en sommerferie med solkrem og svette? Da kan det være deilig med en ansiktsbehandling som renser godt.

Blogger Emilie Tømmerberg har testet HydraFacial-behandlingen hos Akademikliniken, en grundig dyprens som behandler hudens overflate. Huden får umiddelbart frisk glød, og passer ypperlig enten det er en spesiell anledning eller du bare vil gi huden din en deilig oppfriskning.

Ny glød: Emilie Tømmerberg beskriver huden som frisk og ren med umiddelbar glød etter behandlingen.

Behandling etter behov

HydraFacial-behandlingen består av en maskin som ved hjelp av vakuum, serumer og milde syrer renser, peeler, sliper og fukter huden. Hudpleieren tilpasser behandlingen etter din hud, så dette er en hudpleiebehandling som passer alle. Behandlingen består av 3-5 steg, alt etter hudtilstand og hva huden din den trenger.

Steg 1. Cleansing

Inneholder melkesyre og glycosamin for å løse opp og mykgjøre huden. Inneholder også alger for å roe ned huden, detoxer og tilfører vitaminer og mineraler.

Steg 2. Glykol og salisylsyre, 7.5% og 2%.

Kombinerer fordelene med aggressiv peeling og kjemisk peeling i en ett-trinns resurfacing prosedyre. Gir en dyp rens i tillegg til å eksfoliere huden.

Steg 3. Extraction med ekstra vakuum – områder der det er ekstra tilstopping i huden.

Inneholder salisylsyre, honningekstrakt for ekstra fukt og antibakteriell blomsterekstrakt for å roe ned huden. Denne spesielle blandingen renser dypere ned i huden, mens salisylsyre forsiktig eksfolierer, dette hindrer tilstopping av smuss og talg i porene.

Steg 4. Dermafiller for voksen hud

Et avansert anti-age peptidkompleks, som bidrar til å jevne ut fine linjer og rynker og forbedre hudens elastisitet. Denne ble ikke brukt på Emilie, men passer for damer som vil forbedre rynkene.

Steg 5. Infusion – Antioksidanter

Her sluses det inn antioksidanter og vitaminer som booster produksjonen av kollagen og elastin og hjelper mot slapp hud. Porene er åpne og må lukkes for å ikke trekke til seg skitt og grums.

Les mer om Akademiklinikens HydraFacial.

Frisk glød også om høsten

Emilie har litt tørr og tynn hud, og denne behandlingen skal hjelpe huden med å bygge seg opp. I tillegg tilfører HydraFacial godt med fukt uten at huden virker fet.

– Huden føles så ren som den aldri har vært før. Ren og veldig glatt. Jeg får beskjed om at huden kan sminkes med en gang, så den er perfekt å bruke før en stor anledning. I forhold til bryllup anbefales det at behandlingen utføres dagen før.

Godt underlag: HydraFacial er perfekt før en stor anledning og gir et godt grunnlag for festsminken.

Huden blir mer effektiv i kampen mot ytre påvirkning, reduserer fine linjer og jevner ut pigmenteringer. Den er spesielt effektiv på grunn av det unike vakuumsystemet som brukes under behandlingen. Når du får bort døde hudceller og talg, gir det en hud som reflekterer lyset bedre. Den ser sunnere ut og får en frisk glød umiddelbart.

– Jeg prøvde å legge en foundation etter jeg tok disse bildene og sminken har aldri glidd penere på. Så skal du noe spesielt i høst eller kanskje huden din trenger en boost, så ville jeg vurdert HydraFacial, avslutter Emilie.

Les mer på Akademikliniken sin nettside.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for Akademikliniken.