Slik bekjemper du rynkene fra innsiden

Denne enkle og smertefrie løsningen gjør at du kan forebygge rynker og cellulitter innenfra!

Kollagenmengden i huden begynner å avta i 30-årsalderen og etter overgangsalderen går den ytterligere ned med 2 prosent i snitt hvert eneste år. Det er hovedårsaken til at huden mister motstandskraften mot negative påvirkninger som sol, forurensning, kosthold, røyking og andre livsstilsfaktorer og vi får rynker og linjer.

Hva er kollagen?

Kollagen er et protein som er bygget opp av aminosyrer. De er en viktig del av kroppens bindevev og fungerer som kroppens lim. Kollagen finnes naturlig i kroppen og er den absolutt viktigste enkeltfaktoren som bidrar til å holde huden spenstig. Ved å bruke kollagen-kosttilskuddet The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen kan du redusere og forebygge hudens aldringstegn.

Studier produsenten har utført, hvor 114 kvinner i alderen 45 til 65 år fikk The Solution™ eller placebo i åtte uker, viser at kosttilskuddet reduserte antall rynker og dybden på rynkene. Smilerynkene var betydelig redusert etter bare fire uker og kvinner over 50 år hadde størst effekt.

Kosttilskudd i pulverform

Forebygg hudens aldringstegn innenfra med The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen. Det er et kosttilskudd i pulverform som mikses i valgfri mat eller drikke. Pulveret kommer i praktiske porsjonspakker og er helt uten smak, lukt, fett, kolesterol og karbohydrater. Et perfekt supplement til annen hudpleie som du liker og er vant til.

Blogger Vanessa Rudjord testet The Solution Anti-Wrinkle Collagen, og etter 8 uker viste hudscanning hele 33% reduksjon av rynkedybden. Du kan lese hennes blogginnlegg om prosessen her!

Jevnlig inntak av The Solution® viser seg å:

• redusere rynkedybde med i snitt 20% i løpet av 8 uker

• redusere appelsinhud (cellulitter) med i snitt 11%

• å øke elastisiteten i huden og dermed forebygge nye rynker og linjer

Spesialtilbud til Costume sine lesere: Nå får du 65% på din første forsendelse av The Solution® HER!

The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen gir deg mindre synlige rynker, mer spenstig og elastisk hud, det reduserer graden av cellulitter og forbedrer hudens tekstur.