Slik blir du kvitt fet og uren hud

Alle ønsker seg en naturlig, fin hud med masse glød. Her er tre steg til drømmehuden.

Det er ikke bare tenåringer som sliter med urenheter og hud som ser fet og oljete ut. Mange har problemer med huden også i 20-og 30-årene. En sunn, fin og glødende hud starter med hudpleierutinen din.

Denne sesongen fortsetter skjønnhetstrenden hvor du skal se naturlig og nesten usminket ut, og det viktigste er selve huden. Uren hud påvirker utstrålingen og selvtilliten din. Med den nye serien Balance, fra Ole Henriksen kan du få den fine og glødende huden du alltid har ønsket deg. For ”hvorfor skinne, når du kan gløde”?

Sunn glød

Balance er en serie for deg som ønsker ung og sunn glød. Den passer både til fet og normal hud, og kontrollerer fet hud som ser oljete ut, gir en matt look og forminsker porene. Og ikke minst: gir huden masse glød.

Serien består av seks kvalitetsprodukter som er enkle å bruke, dufter friskt av, blant annet, grønn te og eukalyptus, og tar seg godt ut på baderomshyllen – i tillegg til at de er svært effektive.

Tre steg til perfekt hud

1. Start med å rense huden med Oil Control Cleanser.
Den renser huden og porene, og reduserer oljemengden som får huden til å se fet ut.

2. Påfør Balancing Force Oil Control Toner[](https://www.vita.no/merker/ole-henriksen/balance/ole-henriksen-2017-oh-bal-oil-toner)med en bomullspad.
Den kontrollerer produksjonen av talg, får porene til å se mindre ut og frisker opp huden.

3. Prepp huden med Counter Balance Oil Control Hydrator.[](https://www.vita.no/merker/ole-henriksen/balance/ole-henriksen-2017-oh-bal-oil-hydrator)
Mange tror at man må tørke ut fet hud. Det stemmer ikke. Man må gi den riktig fuktighet. Dette produktet holder huden matt hele dagen og er den perfekte basen for foundation.

Luksuriøs spa-følelse hjemme

I serien får du også Counter Balance Mattifying Moisture Crème for hud som trenger enda mer fukt, og de geniale serviettene Stay Balanced Oil Control Cleansing Cloths som fjerner sminke og renser huden og porene – perfekt på reise.

Den fantastiske masken Pore-Balance Facial Sauna Scrub[](https://www.olehenriksen.com/products/cleansers-and-scrubs/pore-balance-facial-sauna-scrub/20618.html)gir deg den luksuriøse spafølelsen hjemme på badet, og blir garantert en favoritt i høst og vinter.

Les mer om alle produktene i Balance-serien her!

Ole Henriksens glødende univers

  1. september relanserte Ole Henriksen merket med nytt, lekkert design og nye innovative produktlanseringer.

    Ole Henriksen åpnet sitt spa: Ole Henriksen of Denmark i Beverly Hills i 1975, og fikk raskt kultstatus blant kjendisene. I 1984 lanserte han sin første produktserie, som han har videreutviklet til å bli et stort hudpleie-brand og univers.

    Han er den opprinnelige eksperten på glød, med mer enn 40 års erfaring innen hudpleie og gir kvinner verden over muligheten til å oppnå den originale #Ole Glow.

Lyst til å vite mer? Se hele den fantastiske historien bak Ole Henriksens brand!