Slik blir du kvitt urenhetene for godt

Fra de åpenbare rens huden godt-rådene til skikkelig life savers-produkter.

De aller fleste har opplevd perioder med uren hud, enten det er hudormer, kviser eller fet hud. Årsaken til urenheter er økt talgproduksjon i huden og tette porer. I likhet med tørr hud, bør uren hud tas alvorlig og behandles med riktige produkter. Her er de beste rådene for å bli kvitt urenheter i huden.

Rens huden godt hver dag

Rens, rens, rens! Det er superviktig å vaske ansiktet og rense huden godt hver eneste dag. Sminke og skitt kan dekke til porene og lett irritere huden. Det er verdt å bruke litt penger på en god rense og et godt rensevann spesielt utviklet for fet og uren hud. Her er Avène Cleanance-serien skikkelig god, fordi produktene fjerner bakterier i huden uten å tørke den ut. Produktene forebygger i tillegg mot nye urenheter og er svært effektive for fet og blank hud.

Avène Cleanance Cleansing Gel er en mild, såpefri vaskegel som fjerner sminke effektiv, og er skånsom mot huden. En mild vaskebase som bevarer hudens hydrolipide film, og forebygger mot nye urenheter og fet hud.

Avène Micellar Water er en beroligende og talgregulerende 3-i-1 renselotion som effektivt fjerner sminke og smuss. Den fungerer også godt for å fjerne sminke på øynene.

Gi huden nok fuktighet

Fet hud trenger også fuktighet. Det er derfor viktig å velge en ansiktskrem som er tilpasset din hudtype, enten det er fet hud, uren hud eller hud som trenger pleie ved medisinsk uttørrende behandling. Cleanance-serien fra Avène har gode kremer tilpasset alle typer uren hud. Kremene regulerer talgproduksjonen, forebygger mot urenheter og gir huden rikelig med fuktighet. Termalkildevann fra Avène beroliger og mykgjør huden.

Cleanance Mat er en mild og oljefri ansiktskrem som virker talgabsorberende og gir huden en matt effekt. Ansiktskremen er irritasjonsdempende og gir huden rikelig med fukt. Kremen påføres etter rens og fungerer som en god base under makeup.

Om du har tendens til uren hud og sorte prikker er Cleanance Expert ansiktskrem perfekt. Kremen inneholder patenterte ingredienser som bidrar til å regulere talgproduksjonen og cellefornyelsen, åpne tette porer og redusere sorte prikker. Kremen har en lett konsistens som trekker raskt inn i huden og gir huden en matt og jevn overflate. Noe som gir et godt grunnlag for sminke. Påføres morgen og kveld etter rens.

Cleanance Hydra er en supplerende og gjenoppbyggende ansiktskrem for hud som trenger fuktighet og pleie ved medisinsk og uttørkende behandling mot uren hud. Med et høyt innhold av Avène Termalkildevann motvirker kremen irritasjon i huden, og naturlige oljer fra shea butter og safflower fukter og gjenoppbygger huden. Kremen påføres etter rens.

Hjemmespa

Vil du unne huden din litt ekstra, er ansiktsmasken fra Cleanance-serien en sikker vinner! I tillegg til å absorbere olje fra huden og gi huden fuktighet, blir masken til en lett skrubb når du masserer den på huden. Masken skal kun være på i fem minutter, som gjør det enkelt å sette av tid i en travel hverdag.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for Avène.