© Getty, Doutzen Kroes_Instagram, produsentene

Slik får du føttene klare for sandaler

På tide å lufte tærne - les våre inspirerende tips om hvordan føttene blir klare for sommer og sandaler!

Lek med neglelakk

Fin farge på neglene gjør føttene straks mer delikate. En knallfarge dekker også over eventuell misfarging. Vi elsker Pocadot settet fra Dior, som består av to lakker, og en penn du bruker til å tegne små prikker med. Go crazy på fotneglene!

Neglelakk fra Nails Inc, 150 kr. Neglelakk fra Deborah Lippman, 180 kr. Neglelakk fra L'Oreal, 76 kr. Neglelakk fra Dior, 249 kr.

Fine sandaler

Fine, behagelige sandaler der tærne kommer til syne, gir glade føtter. At Birkenstock skulle bli hipsterenes fotformsko over alle praktiske sandaler, var det ingen som spådde da sandalene ble lansert på 60-tallet. Gjør som IT-jentene Alexa Chung eller Carola Bernard, og kombiner de flate sandalene med kul neglelakk og løse sommerplagg.

Sandaler fra Birkenstock, 1.799 kr.

Moteinteressert? Bli inspirert av det siste innen mote.

Fil foten

Føttene har sett en ny verden etter de elektriske fotfilene kom på markedet. Uansett hvor motivert du er for en lang økt med hjemmespa, har den tradisjonelle fotfilen mistet sin sjarm - la oss være ærlige. Vår favoritt er den nye filen fra Remington som høres ut som en elektrisk sag, men hei som den virker! Til å bli avhengig av.

Elektrisk neglefil fra Scholl, 449 kr, fotfil fra Remington, 249 kr,

Skrubb føttene

Saltskrubb og fotmasker er den raskeste måten å få føttene fine på, spesielt etter en lang dag med sandaler er det deilig å fjerne alt skitt med en god skrubb. Sand på strender sliper også føttene finere.

Skrubb fra Aveda, 464 kr, Baby Foot Maske, 119 kr.

Bruk fet krem

Det eldste kjerringrådet når det kommer til tørre føtter, er å smøre de med en fet krem, og sove med sokker. Ikke alltid like lett å huske etter en sen sommerkveld, men bruker du krem og sokker noen minutter før du skal ut, vil du merke en stor forskjell når kremen har rukket å trekke inn.
Skotips: Dette er vårens hotteste IT-sko.

Vil vil invitere deg! Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta invitasjoner om VIP-fester, og mye annet gøy!