Slik får du perfekt, glødende hud på 1-2-3

Innovativ og effektiv - se hvilket skjønnhetsapparat Annette Haga sverger til for å få glødende, vakker hud!

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:Rengjøringsbørstene fra Foreo er ikke bare fine å se på, de er også de mest effektive på markedet. Jeg har fått teste de ulike LUNA™-børstene, som gir en skånsom peeling og fjerner døde hudceller, tar bort 99,5% av smuss og olje, samt forbedrer hudens kapasitet til å absorbere hudpleieprodukter.

Ved å bruke et av LUNA™-produktene til Foreo legger du grunnlaget for en jevn, sunn og glødende hud, med mindre synlige rynker og fine linjer.

Min favoritt er LUNA™ mini 2, som tar liten plass og er lett å ha med på reise. Den inneholder åtte justerbare moduser, med T-Sonic™-pulseringer, som sørger for at huden blir renset skikkelig.

Silikonbørsten er hele 35 ganger mer hygienisk enn en nylonbørste ettersom ingen døde hudceller eller smuss blir værende igjen i børsten. Jeg elsker at den er helt vanntett og derfor kan brukes i dusjen! Rengjøringsbørstene til Foreo er dessuten en miljøvennlig investering, ettersom du aldri trenger å bytte ut børstehodet!

Slik bruker jeg den:

  • Om morgenen påfører jeg Foreo Day Cleanser på tørr hud. Jeg fukter børsten, og med sirkulære bevegelser bruker jeg apparatet på huden i ca ett minutt.
  • Om kvelden har jeg samme rutine som beskrevet ovenfor, men bytter ut Foreo Day Cleanser med Foreo Night Cleanser. Du kan helt fint bruke LUNA™-børsten med din egen rensekrem.

Jeg elsker hvordan huden umiddelbart føles mye freshere og ordentlig ren - og alt som behøves er 1 minutt to ganger om dagen. Resultatet blir en jevnere, glattere hud, med mindre synlige porer. Ansiktsbørsten passer til alle hudtyper.

Nyheten Luna™ Play:

Foreo sin siste innovasjon er LUNA™ Play, verdens minste sonic-rengjøringsbørste! Børsten kommer i syv freshe farger, og inneholder samme signaturteknologi som øvrige LUNA™-produkter.

LUNA™ Play passer til alle hudtyper og er et rimelig alternativ; et perfekt produkt å begynne med om du ikke har tidligere erfaringer med lignende skjønnhetsapparater. På grunn av størrelsen er den også helt genial å ha med på reise!

LUNA™ mini 2 (1295,-) og LUNA™ Play (299,-) er tilgjengelig på foreo.com, vita.no, eleven.no og i alle VITA-butikker.